Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Én nem akarok, de megmondom őszintén mit tapasztaltam mikor próbálkoztam, innen gyakoriról is vagy 10 lányt megismertem, csak úgy valami baromsággal írtam rájuk, aztán meg eltereltem a témát, beszélgetni kezdtünk a végén meg már ők kérték általában a találkozót, mindegyiket jó barátomnak tartom , de nem akarok velük kapcsolatot, legalább még most nem, aztán ott van a busz, ott is úgy hozta a sors, hogy rajzoltam egyszer, aztán mellettem üllő lány megdícsérte és elkezdtünk beszélgetni, aztán meg ma rájöttem egy dologra, gyakorlatilag aki barátnőt akar annak csak lépnie kell és egy iskola előtt tud a leghatékonyabban eféle tevékenységet folytatni, mert hát iskolába a legtöbb lány ugyanúgy jár és haza is mennek majd, ott kell állni és akinél úgy érzed, hogy tetszik neked és van is nála esélyed akkor odamész, de lehet csak azért tartom ezt könnyűnek, mert belvárosban élek és itt bárhová nézek ott lány van, véleményem szerint neten tényleg könnyebb ismerkedni, de az meg nem jó ha nincs kihívás, de hát akkor ezek az illetők miért nem neten ismerkednek?
2017. febr. 1. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"no balls" sokan nem mernek lépni, várják, hogy megtörténjen a csoda ..:D

És sokan rossz típusú lánynál kopogtatnak szerintem

2017. febr. 1. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
De mielőtt azt gondolnátok, huhh ez a tag bárkit feltud szedni, gyakorin is vannak érdekes rejtélyek, pld szerintem egy elég magába fordult lány, aki mindenkit ignorál, engem pld eléggé érdekelne miért, de ezt már nem fogom megtudni, szóval nyugalom van.
2017. febr. 1. 22:15
 3/12 Stark2000 ***** válasza:
100%
Szerintem sem nehéz. Bár őszinte leszek, én egyedül jobban érzem magamat, mint párkapcsolatban. A szeretet adok / kapok része hiányzik, de hát ez ilyen. :D
2017. febr. 1. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Normális barátnőt nehéz találni.
2017. febr. 1. 22:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Normális? Ezt hogy érted? ezt sokszoor hallottam már, egyik osztálytársam gyakorlatilag mindenkit ri*ancnak tart, akinek nem jön be és elutasítja, szerintem az a nem normális viselkedés, elutasítás mindig is volt és lesz is, szóval nem értme miért hisztizik ilyenen, amikor mással is előfordult már.
2017. febr. 1. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvárásoktól is függhet. Hiába lehetnék az ország legjóképűbb és legsármosabb embere, ha én egy olyan Budapesten élő lányt keresek, aki szabadidejében birkapásztorkodással foglalkozik, és mélyebben ismeri Marx és Engels munkássagát. Ritka, így több idő, elfoglaltságából adódóan több erőfeszítést is igénylő feladat, egy ilyen lányt találni, főleg, hogy még egy hullámhosszon is legyünk.
2017. febr. 1. 23:12
 7/12 A kérdező kommentje:

Huh basszus tenyleg tul jirtelen irtam ki a kerdest mert ebbe bele sem gondoltam utolso.

Hat igy mar akkor nincs is ertelme, habar az meg erdekel, hogy aki meg sem probalja az mire var?? Foleg Budapesten biztos talalsz valami forumot vagy helyet ahol hasonloan kommunistak vannak most veled elve es akkor ott tudsz ismerkedni.

2017. febr. 1. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a fogalmazásotok. Meg a szóhasználat is.

Mellesleg miért pont Budapestet mondod mindig. Én nem ott élek. Meg szerintem sokan mások sem.

L

2017. febr. 2. 10:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért mondják ezt mert pl: nekem még mindig nincs barátnőm. Ha el tudnád küldeni a csajokkal a beszélgetéseidet, azért nagyon hálás lennèk.
2017. febr. 2. 14:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Budapestet mondtam, mert én ott élek, igaz ahol kevesebb a lehetőség ott nyilván kisebb az esély is :/, de akár egy általad imádot dolognak utána nézel, találasz egy blogot vagy valamit és talán lesz ott egy olyan ember, akivel több dologban is hasonlítottok, kiindulásnak szerintem nem is olyan rossz.

Utolsó elküldeni nem fogok egy beszélgetést, de ha rámírsz akkor bemutathatom, hogyan szoktam beszélni, talán még haverok is lehetünk majd :D vagy barátok.

2017. febr. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!