Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy nehéz barátnőt szerezni?
Szia!
Sok félénk ember van. Vagy csak simán nem tudnak felszabadulni. Én maximálisan ilyen vagyok. Felszabadult csak a szűk baráti körömben vagyok.
És van egy örök értetlenség köztünk. Vannak az olyan emberek, mint én, akik bátortalanok, nincs önbizalmuk stb. Mi nem értjük, hogy valakinek hogyan mehet olyan könnyen.
És van a másik oldal, aki nem tudja elképzelni, hogy nekünk ez mitől olyan nehéz.
Én a magam 18 évével nem vagyok olyan nagyon idős, van még időm. De sosem volt még barátnőm és mostanra már nagyon szeretném ha lenne. Eddig a mérleg egy azonnali elutasítás, és egy nagyon hosszú, vontatott próbálkozás. Aztán elbizonytalanodtam, és a második próbálkozásom teljesen eltűnt.
A netet én azért nem tartom feltétlen jó ötletnek, mert egyrészt átverhetik az embert, másrészt akármennyire is próbálnak egy társkeresőt közvetlenné tenni, személytelen marad.
És azért nehéz, mert gátat vet minden próbálkozásnak a bizonytalanság, és a csalódottság az előző próbálkozások sikertelensége miatt. Nagyon nagy erő kell, hogy merjek kezdeményezni. És igen ritkán tetszik meg valaki sajnos. Nem azért mert olyan extra elképzeléseim lennének. Csak simán nehezen fog meg valaki.
Ja! Kis kiegészítés: ha valaki bizonytalan, akkor nem találják általában vonzónak... és nagyon nehéz megjátszani, hogy magabiztos vagy.
No. Remélem tudtam újat mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!