Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Én nem akarok, de megmondom őszintén mit tapasztaltam mikor próbálkoztam, innen gyakoriról is vagy 10 lányt megismertem, csak úgy valami baromsággal írtam rájuk, aztán meg eltereltem a témát, beszélgetni kezdtünk a végén meg már ők kérték általában a találkozót, mindegyiket jó barátomnak tartom , de nem akarok velük kapcsolatot, legalább még most nem, aztán ott van a busz, ott is úgy hozta a sors, hogy rajzoltam egyszer, aztán mellettem üllő lány megdícsérte és elkezdtünk beszélgetni, aztán meg ma rájöttem egy dologra, gyakorlatilag aki barátnőt akar annak csak lépnie kell és egy iskola előtt tud a leghatékonyabban eféle tevékenységet folytatni, mert hát iskolába a legtöbb lány ugyanúgy jár és haza is mennek majd, ott kell állni és akinél úgy érzed, hogy tetszik neked és van is nála esélyed akkor odamész, de lehet csak azért tartom ezt könnyűnek, mert belvárosban élek és itt bárhová nézek ott lány van, véleményem szerint neten tényleg könnyebb ismerkedni, de az meg nem jó ha nincs kihívás, de hát akkor ezek az illetők miért nem neten ismerkednek?
2017. febr. 1. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert drága a tartása és sok xp be kerül a kifejlesztése
2017. febr. 5. 21:10
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Sok félénk ember van. Vagy csak simán nem tudnak felszabadulni. Én maximálisan ilyen vagyok. Felszabadult csak a szűk baráti körömben vagyok.

És van egy örök értetlenség köztünk. Vannak az olyan emberek, mint én, akik bátortalanok, nincs önbizalmuk stb. Mi nem értjük, hogy valakinek hogyan mehet olyan könnyen.

És van a másik oldal, aki nem tudja elképzelni, hogy nekünk ez mitől olyan nehéz.

Én a magam 18 évével nem vagyok olyan nagyon idős, van még időm. De sosem volt még barátnőm és mostanra már nagyon szeretném ha lenne. Eddig a mérleg egy azonnali elutasítás, és egy nagyon hosszú, vontatott próbálkozás. Aztán elbizonytalanodtam, és a második próbálkozásom teljesen eltűnt.

A netet én azért nem tartom feltétlen jó ötletnek, mert egyrészt átverhetik az embert, másrészt akármennyire is próbálnak egy társkeresőt közvetlenné tenni, személytelen marad.

És azért nehéz, mert gátat vet minden próbálkozásnak a bizonytalanság, és a csalódottság az előző próbálkozások sikertelensége miatt. Nagyon nagy erő kell, hogy merjek kezdeményezni. És igen ritkán tetszik meg valaki sajnos. Nem azért mert olyan extra elképzeléseim lennének. Csak simán nehezen fog meg valaki.

Ja! Kis kiegészítés: ha valaki bizonytalan, akkor nem találják általában vonzónak... és nagyon nehéz megjátszani, hogy magabiztos vagy.

No. Remélem tudtam újat mondani. :)

2017. febr. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!