Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már szexelne velem mit tegyek?
én ha lány lennék megtenném a szerelmemért.
kérdés hogy te tényleg szereted e őt
sztem ne rabold az idejét ha 0 áldozatot nem teszel érte.
Ez egy olyan dolog, hogy senki sem hibáztatható azért, ahogy érez. Érthető ha a srác vágyik rád és szeretné, ha lefeküdnétek.
Az is érthető, ha erre a kérdező még nem áll készen.
Az viszont már probléma, ha 1. nincs kompromisszum ( pl. petting) vagy 2. a srác erőlteti a dolgot és mondjuk előáll az érzelmi zsarolással.
A "nem" egy elég tiszta és érthető válasz.
Plusz az a "majdnem betette nem tudom milyen helyzetben történt", de könnyen a nemi erőszak határait súrolhatta volna.
Egy nőnek az első nagyon fontos, érzelmileg is. Meg kell várni a megfelelő fiút, a megfelelő alkalommal.
Ha ezt nem érzed, akkor vagy nem ő az, vagy még korai.
én elhiszem hogy itt az összes ember tündérországból jött.. és azt hiszi hogy a lány szépen lassan megszokja a párját.. és a srác is türelmesen vár. a való életben ez nem így megy :D
én is vártam vártam a bnőmre anno.. amjd szépen mással kefélt amikor készen állt. de ő váltig állította hogy szeret meghogy csakis engem akar.
erről ennyit.
ez az én sztorim a " várásról"
Én vártam, a fiúm is várt.
Senki nem ment félre.
Ilyen sztori is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!