Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom már szexelne velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom már szexelne velem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátom egész nap azt mondogatja hogy már szexelne velem, de én még nem állok készen, erre az egészre, amikor ott tartottunk, hogy majdnem betette nagyon megijedtem és mondtam neki, hogy nem szeretném még

2023. dec. 7. 14:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora a korkülönbség?
2023. dec. 8. 12:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Keres olyan fiut aki hasonloan eretlen meg mint te. Az nem vezet jora ha nem elvezned..
2023. dec. 14. 13:26
 23/28 anonim ***** válasza:

én ha lány lennék megtenném a szerelmemért.

kérdés hogy te tényleg szereted e őt

sztem ne rabold az idejét ha 0 áldozatot nem teszel érte.

2023. dec. 14. 14:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Jaa, nem akarja, de tegye meg, mert a pasi azt mondta. Szuper.
2023. dec. 14. 15:04
 25/28 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, hogy senki sem hibáztatható azért, ahogy érez. Érthető ha a srác vágyik rád és szeretné, ha lefeküdnétek.

Az is érthető, ha erre a kérdező még nem áll készen.

Az viszont már probléma, ha 1. nincs kompromisszum ( pl. petting) vagy 2. a srác erőlteti a dolgot és mondjuk előáll az érzelmi zsarolással.

A "nem" egy elég tiszta és érthető válasz.

Plusz az a "majdnem betette nem tudom milyen helyzetben történt", de könnyen a nemi erőszak határait súrolhatta volna.

2023. dec. 14. 15:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Egy nőnek az első nagyon fontos, érzelmileg is. Meg kell várni a megfelelő fiút, a megfelelő alkalommal.

Ha ezt nem érzed, akkor vagy nem ő az, vagy még korai.

2023. dec. 14. 15:21
 27/28 anonim ***** válasza:

én elhiszem hogy itt az összes ember tündérországból jött.. és azt hiszi hogy a lány szépen lassan megszokja a párját.. és a srác is türelmesen vár. a való életben ez nem így megy :D

én is vártam vártam a bnőmre anno.. amjd szépen mással kefélt amikor készen állt. de ő váltig állította hogy szeret meghogy csakis engem akar.

erről ennyit.

ez az én sztorim a " várásról"

2023. dec. 14. 23:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Én vártam, a fiúm is várt.

Senki nem ment félre.

Ilyen sztori is van.

2023. dec. 15. 08:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!