Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már szexelne velem mit tegyek?
Hali! sztem keveset írtál...de sztem ezt ne itt kérdezd mert nem ismerünk titeket
26 f
vidd el el palacsinta fesztiválra
vagy palacsintázóba
vagy azi koncetre és biztos lesz ott csaj, akivel tud majd könnyíteni a lelkén.
Te meg közben videózd őket, hogy örök emlékül szolgáljon a párkapcsolatotok tartósságát hirdetve.
Egy nőnek az első nagyon fontos esemény és ezt ő nem érti meg.
Azert ne tedd, mert lehet, hogy akkor elhagy vagy türelmetlen, mert meg fogod bánni.
15 ös
a fiú szereti őt.. ő is viszont.. akkor mit bánna meg?
egyébként a fiúknak is nagyon fontos ez.. szóval ne diszkrimináljuk meg alacsonyítsuk le őket feminista módra. köszi :)
Én pont így voltam, aztán szakítás lett. De ő tényleg nagyon türelmetlen volt, és bunkó is, még a barátaival is nevetett rajtam.
Utána jött el az igazi az életembe.
Nem azt állítom, hogy a te barátod is ilyen, de én utólag jöttem rá, hogy tényleg mennyire nem készültem fel még rá akkor, és érdemes volt a
ezt megvárni.
egész nap mondogatja? nem lehet hogy kicsit túlzol amúgy?
én is voltam szűz.. de nem mondogattam.. volt hogy 1 hétig nem hoztam fel ezt a dolgot.
egész álló nap mondogatja.. kicsit női túlkapást érzek itt. egyedül vok?
ha így van rohadt idegesítő srác lehet :D kicsit álljon le!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!