Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vigyek haza valakit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vigyek haza valakit, ha nincs saját szobám?

Figyelt kérdés
Sajnos a házunk nagyon kicsi, de felújított és tisztán tartott. 2 kisebb testvéremmel kényszerülök egy szobában lenni, ők együtt alszanak. Lassan olyan fázisban van a kapcsolatom egy fiúval, hogy eljön az ideje annak, amikor haza hozom bemutatni. Márciusban lesz bővítve a házunk, eddig jogi dolgok miatt nem lehetett. Tudom, hogy nem azért szeret, mert hogy milyen a házunk meg ilyenek, de akkor is, nagyon kellemetlen számomra ez az egész. Nem tudom, hogy valahogy ki tudnám-e húzni legalább tavaszig ezt az egészet. Itthonról nem fogom elkuldeni őket, mert alapból azért jönne, hogy megismerje őket. Valaha volt már valaki hasonló szituációban? Nyilván el tudom neki magyarázni a szituációt, de nem akarom azt se, hogy mindig én menjek hozzájuk.

2023. nov. 19. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem ez megoldható helyzet.

Hívd meg nyugodtan, mutasd be egymásnak őket a családoddal. Aztán, ha már lesz helyed, jöhet úgy is.

Vagy, ha közben lesz rá lehetőség, akkor is.

Ez azért nem nagy probléma.

2023. nov. 19. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja érdekelni
2023. nov. 19. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, hogy arra az éjszakára mellőzzétek az intim dolgokat, már amennyiben már itt tart a kapcsolatotok. Hazaviszed bemutatni, egy éjszakát kibírtok ott, aztán legközelebb majd megy akkor, amikor lesz szobád.
2023. nov. 19. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, családnak bemutatni hazaviheted. Ha esetleg ott is alszik, nem kötelező dugni. Amikor meg már lesz saját szobád, akkor jöhet nyugodtan.
2023. nov. 20. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezhető, hogy a barátod is tud az adott helyzetnek megfelelően viselkedni. Az emberek többsége képes alkalmazkodásra és elviseli az élet kisebb-nagyobb kihívásait a szerelem érdekében.
2023. nov. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!