Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi tévők legyünk, ha megérkezn...

Mi tévők legyünk, ha megérkeznek a földönkívüliek és az általuk gyártott biorobotok: a D11-es, a D12-es és egyéb modellek, hogy kiszipolyozzák az agyvelőnket és a vérünket lecsapolva magukkal vigyék azt a saját fajtársaik klónozáshoz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Én a D16-s modellekkel hallottam. A D11 és a D12 nem alkalmas a szipolyozásra.
2022. aug. 1. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Kérdésed olvasva ezen már túlvagyunk, legalábbis a szipolyozás részén.
2022. aug. 1. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Na, ez az új agymenésed Ufokurtató?
2022. aug. 1. 12:34
 4/12 qkker1 ***** válasza:
40%
A D209-es az igazán veszélyes.
2022. aug. 1. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#kérdező

Most nem igazán barátom a gugli, ezért nem sok infót találok a kérdés kapcsán. Esetleg meg tudnál osztani egy publikált forrást a témáról?

2022. aug. 1. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
9%

Ez az általános műveltség része, az UFO-knak nagyon fejlett technikájuk van, akár szipolyozásról van szó, akár földalatti reptilián települések létrehozásáról, vagy a világ elfoglalásáról az alakváltó technológiájuk révén.

Amit ilyenkor tehetünk, az annyi, hogy figyelünk az öreg UFO-kra (alakváltósok értelemszerűen) mert ők alkalom adtán elkövetik azt a hibát, hogy motyogva beszélnek (mivel az UFO eredeti szája meglehetősen kicsi, és az alakváltásnál hibákat vétenek néha). Viszont egy ilyen fejlett D- megnevezésű eszközt már csak az öreg marslakók tudnak használni. Résen kell lenni.

2022. aug. 2. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
engem érdekell az UFO téma és hiszek bennük, de amit ide műveltek az egyenenen egy hányinger, hogy lehet ennyire unatkozni!? nincs munkahely vagy mi a retek van!? nem lehet értelmesen beszélgetni témával kapcsolatban mert pár hülyegyerek unalmában itt trollkodik ahelyett hogy házi feladatot irná meg helyesen....
2022. aug. 2. 09:13
 8/12 anonim ***** válasza:
13%

Én az állmaimat szoktam feljegyezni, mert olvastam, hogy az UFO-k állmok útján is tudnak pár kiválasztottal kapcsolatot egyesíteni.

Ezekhez kapcsolom a hiteles UFO- szakujságírók által írt adatokat, szóval képbe vagyok a témával.

Ezek a fentebb vázolt modellek nagyon aggasztóak lehetnek.

És javaslom, ha majd választásokra kerül a sor (angolul: íjektsön), akkor olyan választást hozzon mindenki, akik a konteókat nem a szemetesbe dobják, oltatlanok, és megfelelő UFO-védelmi tervekkel bírnak(még ha nem is mondják).

2022. aug. 2. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
most ez valami troll vicc akar lenni? vagy mi ez a D11 meg D12?
2022. aug. 2. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ufókurtatót megint a net közelébe engedték az ápolók.
2022. aug. 3. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!