Mi tévők legyünk, ha megérkeznek a földönkívüliek és az általuk gyártott biorobotok: a D11-es, a D12-es és egyéb modellek, hogy kiszipolyozzák az agyvelőnket és a vérünket lecsapolva magukkal vigyék azt a saját fajtársaik klónozáshoz?
#kérdező
Most nem igazán barátom a gugli, ezért nem sok infót találok a kérdés kapcsán. Esetleg meg tudnál osztani egy publikált forrást a témáról?
Ez az általános műveltség része, az UFO-knak nagyon fejlett technikájuk van, akár szipolyozásról van szó, akár földalatti reptilián települések létrehozásáról, vagy a világ elfoglalásáról az alakváltó technológiájuk révén.
Amit ilyenkor tehetünk, az annyi, hogy figyelünk az öreg UFO-kra (alakváltósok értelemszerűen) mert ők alkalom adtán elkövetik azt a hibát, hogy motyogva beszélnek (mivel az UFO eredeti szája meglehetősen kicsi, és az alakváltásnál hibákat vétenek néha). Viszont egy ilyen fejlett D- megnevezésű eszközt már csak az öreg marslakók tudnak használni. Résen kell lenni.
Én az állmaimat szoktam feljegyezni, mert olvastam, hogy az UFO-k állmok útján is tudnak pár kiválasztottal kapcsolatot egyesíteni.
Ezekhez kapcsolom a hiteles UFO- szakujságírók által írt adatokat, szóval képbe vagyok a témával.
Ezek a fentebb vázolt modellek nagyon aggasztóak lehetnek.
És javaslom, ha majd választásokra kerül a sor (angolul: íjektsön), akkor olyan választást hozzon mindenki, akik a konteókat nem a szemetesbe dobják, oltatlanok, és megfelelő UFO-védelmi tervekkel bírnak(még ha nem is mondják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!