Vannak itt olyan emberek akiknek saját kèzzel rögzített felvètelei vannak UFOK-ról ?
Nem kamugyártókra vagyok kíváncsi ha nem akik èszleltek furcsa dolgokat ès sikerűlt videóra is venni nem csak szemmel megfigyelni a dolgokat amiket láttak ès áttèltek !!
A neten amiket az emberek felraktak valódi videókat ès bizonyítèkokat azt èrdekes mód nyomtalanúl eltöröltèk az adott szerver üzemeltetői hogy továbbra is titkolják a lètezèsüket.
Nincs sajnos. Valahogy itt magyarba ritkábban járnak. Nem vagyunk vonzo celpont a foldonkivulieknek.
TV-ben szoktam nézni az ezzel foglalkozo tudományos műsorokat, és főleg az atom hatalmak érdeklik őket.
UFO-ról azaz Azonosítatlan Repülő Objektumról sokaknak van felvételük. Sokan vesznek fel dolgokat amik repülnek az égen és nem tudják mi az.
Ha a kérdésed viszont idegen eredetű lényekre/járművekre vonatkozik akkor olyan jelenleg nincs mivel még soha senki nem tapasztalt idegen létformát. Vagy ha tapasztalt is arról semmi bizonyíték nincs
Egy ismerősöm tapasztalt mert a házuk felet volt elvileg, azonban a telefonok nem működtek az idő alatt.
Nem szokta híresztelni mert tudja mennyi értelme lenne, de ennek szentelte az életét hogy kiderítsen dolgokat.
ha megvan a link engem is érdekelne.
Hiszek a földönkívüliekben... mármint, hogy nem ez az egyetlen lakott bolygó. De ennyi.
A többiben szkeptikus vagyok.
https://www.youtube.com/watch?v=a1X0wCgwLNE
Simonfáról beszélt. Jókat lehet derülni a videón csak kicsit elgondolkoztató hogy a gravitációs hullám mint fogalom csak 1 évvel később jutott el arra a szintre hogy feltételezzék a létezését és még 2 évig tartott míg bebizonyították hogy létező jelenség. Nem véletlen hogy a Vágó azt se tudta miről beszél.
"saját kèzzel rögzített felvètelei"
Hogyan tud bárki is kezével felvételeket csinálni, hacsak nem a földről tud valamit felvenni?
.
A mindig másra hivatkozás ebben az esetben is jól működik, hiszen a leggyakoribb magyarázat: az idegenek blokkolták az elektrónikus eszközök működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!