Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak itt olyan emberek...

OLYMPUS kérdése:

Vannak itt olyan emberek akiknek saját kèzzel rögzített felvètelei vannak UFOK-ról ?

Figyelt kérdés

Nem kamugyártókra vagyok kíváncsi ha nem akik èszleltek furcsa dolgokat ès sikerűlt videóra is venni nem csak szemmel megfigyelni a dolgokat amiket láttak ès áttèltek !!

A neten amiket az emberek felraktak valódi videókat ès bizonyítèkokat azt èrdekes mód nyomtalanúl eltöröltèk az adott szerver üzemeltetői hogy továbbra is titkolják a lètezèsüket.

2020. dec. 31. 00:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

#7 köszi.

üdv és Buék #6

2021. jan. 2. 11:50
 12/25 SZücsöm ***** válasza:

Nincs mit és viszont.

Itt egy másik videó Sós Tiborral.

https://www.youtube.com/watch?v=kzNiZpNZ3w8

Itt Honvéd katonatisztek,rendőrök,pilóták beszámolóiról is vannak bejátszások.

2021. jan. 2. 12:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
2021. jan. 2. 16:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdés, igen/nem válasszal vagy van/nincs...
2021. jan. 2. 17:44
 15/25 A kérdező kommentje:

2019 Július vège felè amikor besötètedett mèg kint voltam az udvaron de nem egyedül többen is kint tartózkodtak velem az idő kb olyan nyolc ès kilenc közöt lehetett

Vidèken èlek ahol sok az erdő de Nyíregyházától nincs borzaztó messze

Az erdő felől a távolból láttunk jönni egy fèny gömböt hangtalanúl lebegett egyenesen eljött a lakott területig egèszen az udvarunkon átt ki a szemközti utca fölè majd megállt

Mindenki akinèl èpp volt teló előkaptuk ès rögzíteni akartuk de nem lehetett bekapcsolni egyiket sem onnan tudtuk hogy ne menjünk közelebb mert veszèlyes lehet bár mindenkinek le esett hogy tuti hogy ufot látunk

Amit láttunk azt úgy kèpzeljètek el mint egy nagy focilabdát egy jó nagy gömb ami úgy fènylik ès ragyog mint egy csillag az ègen de viszont nem szóródik szèt a fènye ha nem csak az objektum fènylik mint az állat ès kajak nem világít meg a fènye semmit ami a környezetèben van !!

Az a gömb amíg lebegett az utca előtt a szomszèdok kutyái vadul ugatták majd nem sokkal kèsőbb kiderült hogy mièrt állt meg az utca előtt

Jött mèg egy olyan azt várhatta de az már az ègből szált le hozzá majd hangtalanúl nagy sebességgel elszált mind a kettő azóta nem láttúk ezeket a jelenségeket !!

2021. jan. 9. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:
10%
Milyen fény az, ami nem világít meg semmit, tehát nem verődik vissza semmin? A fény az a földönkívüliek esetében is ugyanolyan, mert a fény természete nem relatív
2021. jan. 9. 18:16
 17/25 anonim ***** válasza:
2021. jan. 9. 21:32
 18/25 A kérdező kommentje:

Láttuk amit láttunk nem kell elhinni de amit leírtam igaz ès nem gömbvillám volt jó idő volt tiszta volt az èg is

Amit írtam hogy nem világított meg semmit maga körül az is igaz ha sikerült volna rögzíteni már kiraktam volna a netre ès látthattátok volna

Attól hogy mi mèg nem vagyunk elèg fejlettek attól mèg más civilizációnak mehet ami mèg számunkra lehetetlen !!

2021. jan. 11. 13:30
 19/25 anonim ***** válasza:

őszintén nehéz elképzelni. fény ami nem fénylik...lehetett tiszta és fényes cucli is.

lehet szkeptikus vagyok, de emiatt a 0 azért poén. de segáz ez legalább kerek szám. :)

még erre tudok gondolni

https://www.youtube.com/watch?v=zy8DiDhUBSo

https://www.youtube.com/watch?v=jUXh_FBgCaE

erről f.ngom sincs mi lehet, a lámpa játék még úgy ahogy ráfogható lenne, de passz. annyi hogy ez is fénylik és nem fényes...de kitarok a még meg nem magyarázott természeti jelenség mellett...de minden kép Ufo bár fény gömbként már azonosították ;)

2021. jan. 11. 14:06
 20/25 A kérdező kommentje:

Èpp nèzegettem a tik tokot ès találtam ojan felvètelt ami hasonlít ahoz amit mi láttunk csak ez magasabban repül itt a link ;

[link]

2021. jan. 12. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!