Vannak itt olyan emberek akiknek saját kèzzel rögzített felvètelei vannak UFOK-ról ?
Nem kamugyártókra vagyok kíváncsi ha nem akik èszleltek furcsa dolgokat ès sikerűlt videóra is venni nem csak szemmel megfigyelni a dolgokat amiket láttak ès áttèltek !!
A neten amiket az emberek felraktak valódi videókat ès bizonyítèkokat azt èrdekes mód nyomtalanúl eltöröltèk az adott szerver üzemeltetői hogy továbbra is titkolják a lètezèsüket.
Nem tudom mièrt nem sikerült rögzítenünk de úgy látom másoknak sikerűlt de gondolom a távolság miatt működött a teló vagy amivel èppen rögzítettèk ebben a videóban pontosan így húztak el amit mi is láttunk !!
Nem hírdetèsről van szó csak arról hogy láttam èlőben valamit amit nem sikerült videóra vennünk !! Ès hogy pont tik tok-on láttam majdnem ugyan azt viszont arról nem tehetek de mivel a korábbi linkek hasonlítanak a látottakra így belinkeltem ide hogy legyen valami szemmel látható is mert ami törtènt nem kamu sztori!!
Utánna nèztem a neten ès Magyar országon is láttak olyan gömböket amiket mi is láttunk legalább már tudom hogy nem egyszeri esetről van szó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!