Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak itt olyan emberek...

OLYMPUS kérdése:

Vannak itt olyan emberek akiknek saját kèzzel rögzített felvètelei vannak UFOK-ról ?

Figyelt kérdés

Nem kamugyártókra vagyok kíváncsi ha nem akik èszleltek furcsa dolgokat ès sikerűlt videóra is venni nem csak szemmel megfigyelni a dolgokat amiket láttak ès áttèltek !!

A neten amiket az emberek felraktak valódi videókat ès bizonyítèkokat azt èrdekes mód nyomtalanúl eltöröltèk az adott szerver üzemeltetői hogy továbbra is titkolják a lètezèsüket.

2020. dec. 31. 00:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
na az komoly.
2021. jan. 12. 13:53
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mièrt nem sikerült rögzítenünk de úgy látom másoknak sikerűlt de gondolom a távolság miatt működött a teló vagy amivel èppen rögzítettèk ebben a videóban pontosan így húztak el amit mi is láttunk !!

[link]

2021. jan. 13. 18:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Tiktokon minden megjátszott és hazugság. Vagy ez egy hirdetés zsoltinak tiktokon?
2021. jan. 13. 22:38
 24/25 A kérdező kommentje:

Nem hírdetèsről van szó csak arról hogy láttam èlőben valamit amit nem sikerült videóra vennünk !! Ès hogy pont tik tok-on láttam majdnem ugyan azt viszont arról nem tehetek de mivel a korábbi linkek hasonlítanak a látottakra így belinkeltem ide hogy legyen valami szemmel látható is mert ami törtènt nem kamu sztori!!

Utánna nèztem a neten ès Magyar országon is láttak olyan gömböket amiket mi is láttunk legalább már tudom hogy nem egyszeri esetről van szó!!

2021. jan. 19. 22:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Földönkívüliek. És akkor mivan? Ahogy mi úgy ők is léteznek nem tudom mi ez a nagy hype.
2021. jan. 20. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!