Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű hogy ebben az életkorban az embernek párkapcsolati igénye kell legyen?
Figyelt kérdés
Él ez a klisé, kb mind tudjuk milyen dolgokat tartalmaz. Nekem még nem volt igényem rá, volt jó pár jelentkező egy időben, ignoráltam mindet, kivéve egyet mert akaratom ellenére fogdosott és figyelt a távolból amikor vártam a buszt, nem értem hogy lehet valaki ennyire megrögzött.2023. okt. 24. 01:34
1/21 anonim válasza:
Ez fejlettség kérdése, te később érsz ebben a tekintetben, ennyi van, kész.
Mást jobban hajt a vére, ahogy láthatod is.
2/21 A kérdező kommentje:
Jah, csak már nem vagyok tini.
2023. okt. 24. 01:50
3/21 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne egy hormonvizsgálat, hogy minden működik-e nálad.
Lehetsz aszex is.
4/21 A kérdező kommentje:
Nincs baj a hormonjaimmal, máskülönben nem tudnék izmot építeni.
2023. okt. 24. 01:57
5/21 anonim válasza:
Ha nem vagy tini, miért a kamaszok témakörben kérdezel?
Pontosíthatnád akkor, mi az az ”ebben az életkorban”.
6/21 A kérdező kommentje:
Komolyan ilyen nehéz fejben összekapcsolni a kategóriát a kérdéssel?
2023. okt. 24. 02:21
9/21 anonim válasza:
"Komolyan ilyen nehéz fejben összekapcsolni a kategóriát a kérdéssel?"
. Igen, neked.
10/21 anonim válasza:
Hát ha azt sem tudod eldönteni hogy kamasz vagy, vagy huszonéves...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!