Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha nincs parntnerem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nincs parntnerem szalagavató keringőre?

Figyelt kérdés
Ha rossz kategóriában van a kérdés bocsánat, nem tudtam melyik lehetne a megfelelő. Szóval Decemberben lesz a szalagavatóm, és az iskolámnak van egy olyan szabálya, hogy nemhogy külsőst nem hozhatunk, de még iskolán belül is csak a saját évfolyamunkból lehet táncpartnert választani, így akit akartam, nem tudtam felkérni. Na már most az évfolyamomon nem ismerek lányokat, és mivel a keringőt én mindig is egy kicsit intimebb dolognak tartottam, nem akartam azt sem, hogy csak random sorsoljanak hozzám valakit, így úgy döntöttem, hogyha én nem leszek felkérve akkor nem táncolok. Ahogy az várható volt, nem is lettem, nem vagyok túl népszerű, én vagyok a sulinak az a fura, kicsit bogaras rocker sráca, aki mindig kitűnik a tömegből, de mindig csak ugyanazzal a 3 emberrel látják aki szóba áll vele. Így hát nem is jelentkeztem keringőzni, úgy voltam vele amúgy is szülinapi bulija lesz haveromnak, az osztálytánc után úgyis lelépek inkább oda ünnepelni, úgyis csak egyszer tizennyolc éves az ember haverja. Viszont havernak közben az Anyja kikötötte, hogy szeretné ha részt venne a szalagavatón, és azóta nálunk meg az osztályfőnök nyomja egyre jobban, hogy vegyünk részt, merthogy ez miattunk van szervezve, hogy utoljára bulizzunk együtt, blablabla. Így hát nem megyek osztálytánc után nagyon sehova, max az italos pulthoz, és most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy meg fogom e én ezt a döntésemet bánni. Manapság már nincsenek bálok meg ilyesmik, ahol az emberek keringőzhetnének, a fiatalok kb. a szalagavatójukon keringőznek először és utoljára. Egyszeri alkalom. Attól tartok, hogy ott fogom egyedül nézni egy pohár valamivel a kezemben ahogy a többiek keringőznek, és egy kicsit belekeseredek a látványba. Szerintetek meg fogom bánni, hogy nem táncolok?

2023. okt. 19. 21:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
19. Ugyanazt tudom mondani amit a 20. válaszoló. Nincs és nem is lesz gyerekem. Nem mindenki olyan mint te, nem kell kijelenteni hogy mindenki úgy fog járni mint te. Nem azzal van baj amit mondasz hanem ahogy mondod.
2023. dec. 29. 08:03
 22/27 hosszúhajú ***** válasza:
100%

20. nekem sincs. 48 vagyok, nem is lesz. de elnézem a mai fiatalokat és most így 50 felé elkezd bejönni az érzés, ahogy látom mi az ami kimaradt és többé már nem is visszahozható. és ahogy öregszel, ez egyre erősebb. öregemberként meg pláne emlegeti az ember az elhamarkodott fiatalkori döntéseit.

na de ne lombozzuk le a kérdezőt, még nem is írt, én meg már nagyon kíváncsi vagyok rá!

2023. dec. 29. 08:24
 23/27 hosszúhajú ***** válasza:
100%
21. úgy mondom ahogy megélem. de benned ,már most bűntudat lehet ha így ugrassz rá...
2023. dec. 29. 08:26
 24/27 A kérdező kommentje:
Végül ugye nem keringőztem, de az emeletről végignéztem. Kicsit megbántam, gyönyörű volt. Viszont elnézve a koreográfiát, amilyen botlábú vagyok, ezt valószínűleg be se tudtam volna tanulni, szóval ezzel vigasztalom magam
2023. dec. 29. 11:03
 25/27 anonim ***** válasza:
36%
23. Szerintem semmi értelme ilyen pszichológiai trükkel támadni a másikat, elmondtam én is a véleményem, nem egyezik a stílusunk valószínűleg, lehet jobban kimondom, amit pontosan gondolok. Viszont, ha ezt az utat választod, tanulj nagyon sokat, mert egyelőre nem jól megy az emberek felismerése. Csak saját magadból tudsz kiindulni, nincs tapasztalatod és objektív szemléleted. Felesleges következtetéseket levonni, hála a jó Istennek nem vagyunk egyformák.
2023. dec. 29. 13:08
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Így is részese voltál, csak kívülről nézted, no problem.

Ha el lett volna törve a kezed, vagy a lábad, akkor is ugyanez történt volna.

A mi időnkben szerencsére ilyen bál még nem volt, nem is szalagot tűztünk, hanem gombot, 1992-ben az volt a suliban a hagyomány: gombavató.

2023. dec. 29. 14:11
 27/27 hosszúhajú ***** válasza:

kérdező! valóban, így is részese voltál, mert a jelenléted az lett volna igazán pótolhatatlan! ennek most valamiért így kellett lennie. ha nekiindultál volna és a bonyolult koreográfia miatt menet közben lépsz ki, na az nagyon durva lett volna. - újabb vigasz.:(

25. nem jól megy az emberek felismerése? pont az lett amit mondtam...

2023. dec. 29. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!