Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nincs parntnerem szalagavató keringőre?
20. nekem sincs. 48 vagyok, nem is lesz. de elnézem a mai fiatalokat és most így 50 felé elkezd bejönni az érzés, ahogy látom mi az ami kimaradt és többé már nem is visszahozható. és ahogy öregszel, ez egyre erősebb. öregemberként meg pláne emlegeti az ember az elhamarkodott fiatalkori döntéseit.
na de ne lombozzuk le a kérdezőt, még nem is írt, én meg már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Így is részese voltál, csak kívülről nézted, no problem.
Ha el lett volna törve a kezed, vagy a lábad, akkor is ugyanez történt volna.
A mi időnkben szerencsére ilyen bál még nem volt, nem is szalagot tűztünk, hanem gombot, 1992-ben az volt a suliban a hagyomány: gombavató.
kérdező! valóban, így is részese voltál, mert a jelenléted az lett volna igazán pótolhatatlan! ennek most valamiért így kellett lennie. ha nekiindultál volna és a bonyolult koreográfia miatt menet közben lépsz ki, na az nagyon durva lett volna. - újabb vigasz.:(
25. nem jól megy az emberek felismerése? pont az lett amit mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!