Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nincs parntnerem szalagavató keringőre?
Az hogy megbánod-e majd akkor dől el ha odajutsz, addig senki meg nem mondja hogy fogod lereagálni.
Én azt mondom, hogyha tudsz akkor menj el, táncolj, akklr biztos nem bánod meg hogy nem tetted meg :D
Sima osztálytáncon részt veszel? Az is fun.
Keringő meg nem feltétlen éri meg olyannal akivel alapból nem akarnál táncolni.
Én nekem is ugyan ez a helyzetem van. Csak én barátnőmmel szerettem volna aki lejjebb jár.
Szerintem se éri meg egy random lánnyal táncolni. Próbáld meg hátha megengedik. Én 1:1 megmondtam a titkárnak, hogy én csak vele táncolok, szóval ugyse lesz több embernek párja. Végül nem jött össze, de például két csaj együtt táncol. (túl sok lány van az egész suliba) Nem hagyod ki életed legfontosabb dolgát, az a végén a buli lesz, és a közös emlékek.
Szakmunkásba jártam még pár éve, nekünk nem volt ilyen keringő táncunk. Nem tudom, hogy most van-e vagy ez csak a gimnáziumokra vonatkozik.
Gondolom nem nagyon kedveled az osztályod vagy a suli közösséget, így meg főleg nem.
Elhiszem, hogy jó lenne táncolni, de ha nincs rá lehetőséged akkor hiába...
Egyedül abban bizakodhatsz, hogy később egy olyan suliba vagy munkahelyre kerülsz ahol feledtetik veled ezt az űrt.
"Ahogy az várható volt, nem is lettem, nem vagyok túl népszerű, én vagyok a sulinak az a fura, kicsit bogaras rocker sráca, aki mindig kitűnik a tömegből, de mindig csak ugyanazzal a 3 emberrel látják aki szóba áll vele."
Annyira erőltetettek ezek a kamu kérdések! 😂
Lehet, hogy nagyon jó és népszerű írónő vagy, kedves kérdező és falják a csöpögős limonádé regényeidet a tinilányok, de ha egy képzeletbeli rocker srác nevében teszel fel egy kamu kérdést, akkor egyrészt ne ömlengj ilyen hosszan, a fiúk nem tennék, másrészt próbáld meg a rocker tini fiúk nyelvezetét, stílusát, szókincsét és helyesírását magadra ölteni.
Annyira átlátszó, hogy nem tini vagy és nem is újságíró (azok ritkán tudnak helyesen írni), szerkesztő vagy, korrektor, vagy író. 😂
De semmiképp nem szalagavatóra készülő tini (srác). 😂
Amúgy hol lehet fizetett kérdezőnek jelentkezni a gyakorihoz? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!