Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ha szalagavatóra hívna titeket egy felettetek járó lány, mit mondanátok?
Jövőre szalagavató és több lány van az osztályban mint fiú és már egy srác sem maradt szabadon, mindenkinek van párja.
Külsőst nem nagyon tudnék hívni, mert a barátaim mind jóval idősebbek, nem érnek rá napközben eljönni tancikalni.
Úgyhogy arra gondoltam az alsóbb osztalyokbol elhivok valakit, viszont tudom, hogy a srácok nem nagyon rajonganak a tancert. Ti alsóbb éves fiúk hogy reagálnátok, ha egy total random lány a 12. osztályból megkérne titeket, hogy tancoljatok vele? (Átlagos kinézetű lányról van szó, nem szép, nem csúnya)
Ó, az idei tanévben én is beugró voltam.
Két ember kellett és két ember jelentkezett.
Nálunk külsősöket nem is engeddtek táncolni (ne kérdezd miért).
Rövid életem edigi legjobb időszaka volt. A próbák, a figyelem, ázok a ruhák (és persze lehetett lógni órákról 😁)... Bár a tánctanár lecserélt volna, ha lett volna még jelentkező... 😅
De igen, határozottan igen.
Sőt, ez megtiszteltetés.
Én már mondtam nemet, és nem rajongok érte, de mások igen!
Az iskolámban jóval több a lány, és külsősöket be sem engednek, de mégis minden évben összejön a szalagavató. Mondjuk itt ez egy bevett dolog, és nem tudom, hogy mennyire lenne ez fura, ott, ahol külsősök is jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!