Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátnőm nem szeretne táncolni velem a szalagavatón és nincs más akit felkérjek
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 06:20
2/9 A kérdező kommentje:
Mert elveszik az idejét a próbák. Amik amúgy egy héten egyszer vannak.
2018. nov. 20. 07:27
3/9 anonim válasza:
Csak van egy lány abban az iskolában akit még nem kértek fel.
4/9 anonim válasza:
Ennyit azért áldozhatna rád a "drága"idejéből.
5/9 anonim válasza:
Nekem pont fordítva volt, a barátom nem akart velem. Nekem szörnyen rosszul esett.
Végül én nem táncoltam, de nagyon megbántam, hogy nem kértem meg más fiút.
Ilyen egyszer van az életedben. Kérj fel valakit:) !!!
6/9 anonim válasza:
Velem anno barátom nem akart táncolni, mondván Ő fáradt délután, ne akarjam még ezzel is terhelni meg majd táncolok az esküvőnkön meg ilyenek.
Végül öcsémet kértem meg aki belement, táncolt velem és nem bántam meg, nagyon élveztem. Szóval keresgélj, kérj meg valakit, mert hátha akar táncolni csak nem tud kivel.
7/9 anonim válasza:
remélem azért az ilyenekben nem maradtok benne sokáig... ha ennyit nem képesek megtenni, akkor hogy lehet velük elképzelni egy életet?
8/9 anonim válasza:
Én szalagavatón se voltam! Nem bántam meg, sokkal jobb programom volt! Ne menj el azt kész! :D Haverokkal máshol is be lehet rúgni :D
9/9 A kérdező kommentje:
Végül táncol velem nagy nehezen, de eléggé ingerült miatta. Azért köszönöm a válaszokat.
2018. nov. 20. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!