Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, de én nem vagyok tisztában az érzéseimmel. Mit tegyek?
Szóval...
Van egy osztálytársam (ő a fiú), lassan 8 éve. Kb 4 éve vettem észre hogy próbál közelíteni (rám írt Messengeren, iskolában keresi a társaságomat) és megfelelni nekem. Csak az én vélmeményem számított neki, legalábbis arra tett.
Januárban lesz a szalagavatónk és felkért táncolni, de én visszautasítottam egy kamu indokkal, és természetesen nem buta és ezzel Ő is tisztában van. Szerintem azt hiszi hogy nem kedvelem (vagy esetleg hogy csak játszadoztam vele), pedig ez nem igaz. Pont azért utasítottam vissza az ajánlatát, mert végig kellemetlenül érezném magamat vele, izzadna a tenyerem, nem merném megfogni a kezét stb...
Szerintem nagyon megbánthattam és bizonyára össze is zavarodhatott...
Jelenleg nagyon bunkón viselkedik velem, mindenbe beleköt amit mondok, egy szóval egy kicsit gyerekes lett. Engem viszont ez nagyon bánt...😅 Nem vagyok szerelmes belé, de mindennap eszembejut és a szemeim előtt van az arca. Nem értem miért, mert tényleg nem tetszik ÚGY. Maximum kedvelem. Ezért nem tudom mit kezdjek vele. Írjak rá? Nem akarom megmondani neki az igazságot, mert nem szeretnék kapcsolatot, viszont nagyon zavar a viselkedése.
Ti mit tennétek a helyemben?
Közeleg a születésnapja, azon gondolkodtam hogy felköszöntöm, hiszen Ő is megtette múlt hónapban. Ez jó ötlet? Vagy inkább hagyjam? Egy picit tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!