Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha nincs parntnerem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nincs parntnerem szalagavató keringőre?

Figyelt kérdés
Ha rossz kategóriában van a kérdés bocsánat, nem tudtam melyik lehetne a megfelelő. Szóval Decemberben lesz a szalagavatóm, és az iskolámnak van egy olyan szabálya, hogy nemhogy külsőst nem hozhatunk, de még iskolán belül is csak a saját évfolyamunkból lehet táncpartnert választani, így akit akartam, nem tudtam felkérni. Na már most az évfolyamomon nem ismerek lányokat, és mivel a keringőt én mindig is egy kicsit intimebb dolognak tartottam, nem akartam azt sem, hogy csak random sorsoljanak hozzám valakit, így úgy döntöttem, hogyha én nem leszek felkérve akkor nem táncolok. Ahogy az várható volt, nem is lettem, nem vagyok túl népszerű, én vagyok a sulinak az a fura, kicsit bogaras rocker sráca, aki mindig kitűnik a tömegből, de mindig csak ugyanazzal a 3 emberrel látják aki szóba áll vele. Így hát nem is jelentkeztem keringőzni, úgy voltam vele amúgy is szülinapi bulija lesz haveromnak, az osztálytánc után úgyis lelépek inkább oda ünnepelni, úgyis csak egyszer tizennyolc éves az ember haverja. Viszont havernak közben az Anyja kikötötte, hogy szeretné ha részt venne a szalagavatón, és azóta nálunk meg az osztályfőnök nyomja egyre jobban, hogy vegyünk részt, merthogy ez miattunk van szervezve, hogy utoljára bulizzunk együtt, blablabla. Így hát nem megyek osztálytánc után nagyon sehova, max az italos pulthoz, és most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy meg fogom e én ezt a döntésemet bánni. Manapság már nincsenek bálok meg ilyesmik, ahol az emberek keringőzhetnének, a fiatalok kb. a szalagavatójukon keringőznek először és utoljára. Egyszeri alkalom. Attól tartok, hogy ott fogom egyedül nézni egy pohár valamivel a kezemben ahogy a többiek keringőznek, és egy kicsit belekeseredek a látványba. Szerintetek meg fogom bánni, hogy nem táncolok?

2023. okt. 19. 21:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam táncolni, de pont párosan volt az egész évfolyam, ezért nem akartam mindenkivel kicseszni. Végül egy olyan lánnyal táncoltam, aki egyáltalán nem tetszett, de ennek nem is az a lényege. Jófej volt, jó partner volt, úgyhogy vegigcsináltam vele. Na most, ha te semmit nem borítanál fel a hiányzásoddal, akkor inkább ne menj.
2023. okt. 20. 13:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem keringőztem, és nem bántam meg, előtte nagyjából mindenkitől azt hallgathattam, hogy "de a lányoknak ez milyen fontos nap az életükben!!!" A barátommal szívesen keringőztem volna, de ő messzebb lakott és nem ért volna rá próbákra jönni, mással meg nem akartam táncolni. Úgyhogy én megértem ezt a problémát, hogy random embert nem akarsz felkérni. Bár tegyük hozzá, engem eleve nem érdekelt a keringő meg a habos ruhába öltözködés, így elég könnyen lemondtam róla
2023. okt. 20. 17:13
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk az ofő szinte kötelezővé tette hogy keringőzzünk xd mivel csendes, visszahúzódó vagyok nem az a kisminkelt-extrovertált-mindehova eljáró akit ismernek és felkérik, pánikoltam és én kérdeztem meg egy osztálytársam aki ilyen félénkebb fiú (és nem nagyon beszéltem vele addig) hogy van-e párja és ha nincs táncolna-e velem, aztán igent mondott, de nem volt kínos mert mindketten bénáztunk próbákon, oké az elején picit az volt de át lehet rajta jutni :D és ha valaki félénkebb nálam akkor valami kattan és átveszem a vezetést 😂 ellettem volna még ott a keringőruhában, de az afterpartyra nem mentem hanem inkább hazamentünk a családommal és kialudtam magam😴
2023. nov. 3. 17:00
 14/27 hosszúhajú ***** válasza:
71%
igen, sajnálni fogod - ( 48n ) ha már most elgondolkodsz rajta hogy sajnálnád e- akkor már ott van benned a válasz. azt sokkal kisebb eséllyel bánod meg hogy elmentél, mint azt hogy nem. nézd így - fordítva!
2023. dec. 28. 05:49
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem veszítettél semmit.
2023. dec. 28. 08:02
 16/27 hosszúhajú ***** válasza:
26%
15. csak a "mi lett volna ha?" - az sokszor elgondolkodtatja majd.
2023. dec. 28. 16:23
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

Nem mindenki szereti ezt az idióta rongyrázós bohóckodást.

Táncolni sem tud mindenki, nincs érzéke hozzá.

Meg nem is minden család engedheti meg magának több tízezerért a báli ruhát.

Úgyhogy semmi nem történik, ha kihagytad/kihagyod.

2023. dec. 28. 17:16
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
16. Én nem táncoltam és sose gondolkodtat el a "mi lett volna ha?". Ha megint választhatnék, ugyanígy tennék. És egy kis plusz, kifejezetten utálom minden témában a mi lett volna ha kérdéseket, mert semmi értelme, nem az volt kész. Elsősorban ezért utáltam az ilyen kérdésekre épülő töri kérdéseket/versenyeket, elmúlt, megtörtént, ami történt, kit érdekel őszintén. Szóval jah, nem mindenki ilyen felesleges ezt kijelenteni, hogy fogja érdekelni.
2023. dec. 28. 18:07
 19/27 hosszúhajú ***** válasza:
85%

18. na majd érettségiző gyereked lesz... általában akkor jön elő, mert nem tudsz mesélni neki róla és ilyenkor mondják a szülők, menjél mert nekem nem volt rá alkalmam.

kérdező!! mi lett???

2023. dec. 28. 23:31
 20/27 anonim ***** válasza:
30%
Nem lesz érettségiző gyerekem, nem mindenkinek van gyermeke, biztosan tudod.
2023. dec. 29. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!