Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinalni ha 2fiu osszeverekszik erted?
Figyelt kérdés
lehet erdekesen hangzik a kerdes, de eddig meg soha nem kerultem ilyen helyzetbe. most egy olyan helyzetbe kerultem,hogy kesobb esedekes lehet a verekedes, nem erzem ugy hogy tehetek rola ugyanis az egyik felnek mindig is bejottem de o nekem soha, a masik fellel alakulok mar regebb ota. mindketten hiresek errol a verekedes maniajukrol..lattam mar filmeket ahol van ilyen kakaskodas de olyan kellemetlennek tartom ezt a fajta nyavogast meg sirast amit kozben a lanyok levagnak. veletek tortent mar ilyen? ha igen mit csinaltatok??2023. aug. 4. 13:22
1/16 anonim válasza:
Verd meg mindkettőt, akkor te leszel az alfa.
Mondd nekik, hogy ha ezt csinálják, akkor elfelejthetnek. Bár az első gondolom ezt tudja, hogy neki amúgy sincs esélye, ugye?
2/16 anonim válasza:
Áldani a pillanatot, több úgysem.lesz.
4/16 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy mindketten mennek a levesbe, ha csak egy ujjal is egymáshoz érnek.
5/16 qkker1 válasza:
Keresni egy harmadikat, aki remélhetőleg értelmesebb, és nem az erejével akar lenyűgözni!
6/16 anonim válasza:
Hűha! Párbajoznak? Kard vagy pisztoly?
7/16 anonim válasza:
Ami filmen jól néz ki és romantikus, az a valóságban sajnos azt jelenti, hogy a "verekedésmániás" sráctól előbb-utóbb te is kapni fogsz, ha úgy döntesz, hogy összejössz vele.
8/16 anonim válasza:
megkeresni mindkettő apját, aztán el van intézve a gond 🤗
9/16 anonim válasza:
5. mondta meg az igazat. Rá hallgass. Mivel biztos, hogy neked mindenáron olyan srác kell aki az öklével akarja eldönteni, hogy a csajnak ki legyen a pasija?
Ugye tudod, hogy így neked ebbe semmi beleszólásod sincs? Aki nyer annak fogod kezedbe venni a farkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!