Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell csinalni ha 2fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinalni ha 2fiu osszeverekszik erted?

Figyelt kérdés
lehet erdekesen hangzik a kerdes, de eddig meg soha nem kerultem ilyen helyzetbe. most egy olyan helyzetbe kerultem,hogy kesobb esedekes lehet a verekedes, nem erzem ugy hogy tehetek rola ugyanis az egyik felnek mindig is bejottem de o nekem soha, a masik fellel alakulok mar regebb ota. mindketten hiresek errol a verekedes maniajukrol..lattam mar filmeket ahol van ilyen kakaskodas de olyan kellemetlennek tartom ezt a fajta nyavogast meg sirast amit kozben a lanyok levagnak. veletek tortent mar ilyen? ha igen mit csinaltatok??

#szerelem #tiniszerelem #filmes verekedes #viszaly
2023. aug. 4. 13:22
1 2
 11/16 anonim válasza:
31%
Milyen magas és hány kg a két srác? Koruk?
2023. aug. 7. 01:28
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
xDDD
2023. aug. 7. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Gondold át a dolgot. Szerinted hogyha mindkettő úgy gondolja, hogy a másik megverésével téged mint egy trófeát azonnal magáénak tudhat, akkor mégis mennyit jelentesz nekik? Segítek, egy két lábon járó puncinak látnak. Úgyhogy ha te komoly párkapcsolatra vágysz akkor attól függetlenül, hogy megtörténik-e a verekedés jobban jársz ha keresel valakit aki felfogja, hogy a döntés a te kezedben van.
2023. aug. 14. 00:13
 14/16 A kérdező kommentje:
kerdezo: mindkettonek elmondtam hogy nem mukodik es 5os tanacsahoz hasonloan egy 3. fiu lesz a komolyabb kapcsolat titka
2023. aug. 17. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Wtf😂😂
2023. aug. 17. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes, és mond meg nekik ha nem állnak le mehet a kukába mindkettő.
2023. aug. 29. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!