Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen fogtátok meg eloszor?
Figyelt kérdés
Ma este eloszor jon at a baratom. Nem alszik itt de este 10ig maradhat. Még minden uj nekem ezekben, eddig csak csok volt de celzott ra hogy jo lenne ha tovabb lepnenk kis lepesekben, es en is szeretnem. Nem szex csak "mas".
Nem akarok bena lenni, esetleg jotanacs?
2023. júl. 30. 12:03
1/14 anonim válasza:
Az egyetlen tanácsom az, hogy beszéljetek és vigyázzatok. A barátod nem gondolatolvasó és te sem vagy az, szóval tudatni kell a másikkal, hogy kellemes-e az, amit csináltok. Csak úgy lesz élvezetes, ha kommunikáltok közben. Vigyázás alatt pedig olyan alap dolgokat értek, hogy ondós kézzel nem ujjazunk, ismerjük a "nem" szó jelentését és merjük is használni, illetve gondoskodunk a higéniáról, tehát fürdünk előtte ( meg akár utána is).
2/14 anonim válasza:
Az elején mindenki picit béna, de nincs ezzel semmi baj, majd belejöttök.
3/14 anonim válasza:
Lényeg, hogy lazák legyetek, ne stresszeljetek rá, és legyetek spontánok. Ha bénáztok is akkor tudjatok nevetni, úgy nem annyira kellemetlen.
4/14 anonim válasza:
Ha el akarjátok kerülni a kellemetlenségeket, semmi olyat nem csináltok, amikor otthon vannak a szülők, amit nem akartok, hogy lássanak.
Az 1. kérdésre a válasz:13 körül
6/14 anonim válasza:
Rámarkoltam finoman.
Bénázol, első lesz. Szerinted más hogy kezdi?
Ha kinevet egy seggfej és dobd ki az ablakon, ha megértő és jelzi mit hogyan akkor kár izgulni.
7/14 anonim válasza:
#4 Te már 13 évesen farkakar fogdostál?
9/14 anonim válasza:
Én 12 évesen lemélytorkoztam a 21 éves barátom...
10/14 anonim válasza:
Eszedbe se jusson, nem csak vétkeztek vele, hanem a fiú, ha ilyet kér, erőszakos és éretlen, nem tisztel és nem szeret eléggé, várd meg hogy megérjen, szeressen, tiszreljen, mebj hozzá és aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!