Lányok! ti mikor fogtátok meg leg elsőnek fiú kezét, és hogy szoktátok többször fogni valakinek a kezét, és hogy más lányoknak, barátnőtöknek szoktátok e fogni a kezét, ha igen hogy?
Figyelt kérdés
Kérlek, írd le a korod.2023. jún. 1. 06:20
1/4 anonim válasza:
20L
Barátnőimnek nem szoktam fogni a kezét, páromnak pedig vagy összekulcsolt ujjakkal, vagy "mint az ovisok", akkor az én kezem néz előre, övé hátra
Fél éve vagyunk együtt, pár hét után mentünk először így az utcán
2023. jún. 1. 08:24
2/4 anonim válasza:
Férfiként én is így sétáltam minden párommal, eddig soha, de most elgondolkodtam: miért mindig a nő tenyere néz előre és a férfié hátra?
2023. jún. 1. 09:50
3/4 anonim válasza:
Hogyha egy lány fogja egy másik lány kezét, akkor az tök cuki biztos legjobb barátok.
Hogyha egy fiú fogja egy másik fiú kezét, akkor az egy bzi és tűnjenek a szemem elől.
Szomorú ez a világ.
2023. jún. 1. 10:20
4/4 anonim válasza:
2: random megfogtuk egymás kezét, majd legközelebb még egyszer, nem foglalkoztunk vele, hogyan, de pár másodperc után mindketten egyszerre engedtük el a másikét, hogy ez így nem jó, majd átfordítottuk, hogy az enyém (lány) nézzen előre, övé meg hátra :D valahogy másik irányba fura volt :D
2023. jún. 2. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!