Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves srácok. Ti mennyi idő után fogtátok meg barátnőtök mellét?
Figyelt kérdés
Direkt ide írtam. Amúgy nem hinném, hogy ez szexualitás kategoriába tartozna szóval pls ne rakjátok at oda....2017. júl. 18. 16:31
1/9 anonim válasza:
alapbol nem is lehetne mivel az +18as kategória és mivel a 14-17 es korosztályt kérdezed máshova nem is igazán lehet :) szóval jol választottál :)
már idősebb vagyok de akkor is meg most is ha komoly kapcsolatot akarok 2-3 hónap körül szoktam be nyulni a melltartóba
ruhán tapi talan még előbb is valamivel de csak ha ott tart a kapcsolat
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Ment a zöld kezecske
2017. júl. 18. 18:01
3/9 anonim válasza:
Bár lány vagyok de tudok válaszolni rá a másik szemszögből. Nálunk ez sosem idő függő volt, amikor ott tartott a kapcsolatunk, hogy mondjuk együtt aludtunk vagy lefeküdtünk akkor nyilván megfogta. De ez szerintem sehol nem így megy hogy eltelik 3 hónap és akkor egyszercsak a fiú megfogja a lány mellét.. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Igen. Csak mi már ott tartunk, hogy hosszú csókcsatákba kezdünk és aztán hirtelen megfogtam, de nem engedte.... de amúgy ruhán keresztül....
2017. júl. 18. 18:09
5/9 anonim válasza:
Hat ez hulyen fog hangzani de nekem a baratom iskolaban is fogta meg a mellem kb 1,5-2 honap utan..persze ugy hogy senki ne lassa😌 Nem ertem miert nem engedi a baratnod..
6/9 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
Nem mindenki érik egyszerre, a csók lehet jó neki, de intim részeket nem szereti mindenki. Sőtt, attól is függ, hogy hol vagytok.
7/9 anonim válasza:
Nekem azért kéne egy fél év...ahány lány, annyi félek válasz.
8/9 anonim válasza:
Mielott osszejottunk volna.. A mellfogdosas nagy dolognak szamit vagy mi? Ugy tudtam ha van baratnod akkor mar vagytok olyan viszonyba hogy megfoghassa a srac.. Fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!