Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavarna az, hogy a barátnőtök egy nála 9 évvel idősebb kopasz tetovált csávóval vesztette el a szüzességét már a 3. randin? Én vagyok a 2. barátja.
Egyébként tökre normális, visszahúzódó lány aki szeret engem, csak rengetegszer eszembe jut, hogy ez a csávó, akinek már a képét is láttam, járt már benne...
Egyszerűen gusztustalan. A csávó vagy 150 kiló, tetovált, kopasz, látszik rajta hogy teljesen lezüllött. A lány pedig teljesen értelmes, nem is értem hogyan történhetett ez az egész..
Ha téged zavar, miért is barátnőd?
.
Ha társad múltján rágódsz, nem jut idő felépíteni jövőtöket!
Hát ez elég érdekes de ha szereted a barátnőd kár a múltján rágódni. Gondolom neked sem ő volt az első(ha igen sorry). Felesleges azon gondolkodni ,mert minnél idősebb leszel annál gyakrabban fogsz szembesülni azzal hogy az adott párodban már fordultak meg mások is. Mennyivel éreznéd magad jobbaan ha egy kigyúrt ,kockahasú ,tipikus páva csávó lett volna neki az első?
Most veled van és ez a fontos:)
Kérdező nőj fel. Fürdött a barátnőd a nagydarab után, vagy még most is benne tocsog a spermája? Ha fürdött, akkor pontosan mi is a bajod?
Én is feküdtem le olyan lánnyal, akire nem vagyok büszke, de akkor és ott jó ötletnek tűnt...
Jelenleg a párod veled van, ezt értékeld!
Ha pedig képtelen vagy ezen a hatalmas problémán túllépni, akkor tedd meg neki azt a szívességet, hogy minél előbb szakítasz. Az én feleségemet is dugták meg mielőtt engem megismert, ennek semmi jelentősége. A nagydarab után legalább még jobban tud értékelni téged!
Nő vagyok!
De úgy gondolom,senkinek semmi köze sincs ahhoz,hogy a párja/szerelme / férje/felesége előtte kivel szexelt, és mennyi idő elteltével
PONTOSAN ezért nem fújolunk a szűz lányokra.
Hogy a pcsába lehet, hogy XXI. századra HÁTRÁNY a női szüzesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!