Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ráírni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ráírni egy alter lányra?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy ilyen lány, a stílusa is meg a kinézete. De én nem vagyok benne ebben a szubkultúrában és emiatt félek kezdeményezni. Szóval ő ilyen tipikus alter lány kinézetű, festett haj, piercingek, tetkó, melltarto nelkul stb.

Megér egy próbát akár egy sima szia, vagy valami extra kéne? Mert szerintem olyan lehet aki egyből beflegmázik.

Mindketten ilyen 17-19 körüliek vagyunk

2023. jún. 29. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: Felejtsd el a "mommy" szó használatát. Kérdezd meg tőle, hogy szereti-e a BL-t :)
2023. jún. 30. 19:27
 12/15 A kérdező kommentje:

A BL mi? De megkérdezem.

De olyan jó lenne ha ő lenne a "mommym"🥺

2023. jún. 30. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Wow, a "mommyt" én csak karakterekre mondom, létező személyekre nem. De ahogy leírtad az gáz.

Bl=Boys love

Am úgyanúgy mint egy nem alter lányra. Kezdj vakami basic, de barátságossal. Utána kérdezhetsz róla, ha válaszol.

2023. júl. 1. 01:06
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

"Csak lazán. Kérdezz valami barátságosat, mintha egy haverod lenne.

"

jaja ez nagyon király tipp, figyeldmeg azonnal friendzoneba kerülsz majd

2023. júl. 1. 02:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Filctollal írj rá :D
2023. júl. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!