Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet így ráírni Messengeren egy lányra, akivel előtte beszélgettem már kb egy órát?
Volt egy vizsgám a héten. Utána a terem előtt spontán beszélgettünk egy lánnyal, majd bemutatkoztunk. Mikor elindultunk kifelé az iskolából egy óra csevegés után, összefutottam a bátyámmal, aki felajánlotta, hogy hazavisz autóval. Már majdnem elhívtam volna meginni valamit, de elköszöntünk egymástól és mentünk a dolgunkra.
Itt jön a lényegi rész: A vizsga eredmények pont abba ez iskolába lesznek kitéve, ahova a lány jár, tehát amúgy is be kell menjek hétfőn vagy kedden(a nap még nem biztos). Arra gondoltam, hogy holnap ráírok Messengeren, hátha többet tud nálam és közben szépen lebeszélni egy találkát. Szerintetek jó ötlet ez így? 17/F
Ha nem tudsz vele találkozni, akkor jó ötlet.
De ha tudsz találkozni, mindenképpen személyesen jobb! Sokan nem szeretik, ha neten írnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!