Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha elfogy a téma?
Online ismerkedek egy lánnyal, és mindkettőnk részéről komolynak tűnik a dolog. Egy randink már volt tegnap, de a következőre sajnos 2 hetet várnunk kell, ami miatt alapből szomorúak vagyunk. Picit izgulunk, hogy az ismeretségünk túléli-e ezt a nehézséget, ráadásul én más miatt is aggódok. Mi lesz, ha ezalatt a két hét alatt egyszerűen elfárad a beszélgetés? Vannak ötleteim, amikkel izgalmasabbá lehetne tenni, de 2 hét így is soknak tűnik.
Szerintetek mit tehetnénk, hogy ne haljon ki a beszelgetés ennyi idő alatt?
18l, 19f
Én mindig beleviszek némi hülyéskedést, aztán attól függően hogy mennyire vevő rá, idővel egyre többet, ez nálam mindig kitolja a témázást, bár ez tőled függ hogy mennyire vagy kreatív. De egyébként ne görcsölj rá, azt se feledd hogy ő is ugyanolyan részese ennek az egésznek, szóval van némi elvárás az ő részéről is, hogy ő képes-e fenntartani a beszélgetést.
De gondolom szeretnél némi konkrét ötletet is kapni, így itt egy:
- Velem egyszer játszott olyat egy lány, hogy mindkettőnk egyet kérdezhetett a másikról, legyen az bármi, és őszintén kellett rá válaszolni. Így, hogy mindig megkellett hallgatni a másikat mire te kerültél a sorra, már kitolta a beszélgetést idejét, ráadásul csak egyszerre egyre kérdezhettél rá, így tényleg sokáig kitartott. Plusz szerintem folyamatosan fognak jönni az ötleteid, hogy mikre kérdeznél még rá, ha egyszer belelendültetek. És ne félj akár perverzbe is átmenni, ő majd úgyis leállít, ha nem akar válaszolni, viszont jobb esetben meg nem csak hogy válaszol rá, de utána az ő kérdése is hasonló kategóriájú lesz :D
lepontoztátok az 1-est, pedig 100%-ban igaza van!
Persze ha pusztán szexkapcsolatról van szó, az más.... Ott nem kell beszélgetni, csak durrbele... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!