Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor van már túl késő ráírni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van már túl késő ráírni egy lányra?

Figyelt kérdés

Annyit kell tudni, hogy ismerjük egymást, de pár szónál többet sose beszéltünk. Ha minden igaz akkor én is tetszem neki és ő is nekem.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy este például hány óra után ne írjak? Vagy írhatok bármikor?

2018. aug. 10. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
péntek este nyáron sosincs késő
2018. aug. 10. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most
2018. aug. 10. 23:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a mai napra gondoltam, hanem úgy általában :D Amúgy se volt fent már délután óta. De akkor így nyáron ráírhatok bármikor? Ha már beszélgetnénk akkor egyértelmű lenne csak így elsőre furcsa nekem.
2018. aug. 10. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor. Minél előbb annál jobb :) hidd el erre nincs külön időpont ;) én szeretek úgy ráírni valakire ha izgulok előtte, hogy ráírok késő este amikor már nincs fent, és mivel reggel későn kelek, addigra visszaír :)
2018. aug. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!