Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ráirni a lányra. Miért van ez? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nos. A suliba van egy nagyon szép lány évfolyam társak vagyunk.Bejelölt Facebookon és a folyosón is szokott nézni.Nekem is tetszik viszont nem merek ráirni.Hogy győzzem le a „félelmem?” 16/f2018. márc. 28. 18:04
2/7 anonim válasza:
Ha nem mersz rá írni,akkor mi van hogyha beszélned kell majd vele..Az szerintem nehezebb..Írni könnyebb..Szóval én azt tanácsolom hogy szedd össze magad,legyél bátrabb..Próbálj neki írni,aztán lesz ami lesz
3/7 anonim válasza:
Habár elég szégyen ha még ráírni se mersz.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen bevallom hogy elég nyuszi vagyok de ha ráírok a „szia mizu?”egy kb ismeretlen embernél nem fura? Aztán lehet én vagyok csak ekkora szerencsétlen csak...
2018. márc. 28. 18:08
5/7 anonim válasza:
Figyelj nyugodtan írj rá, nn lesz belőle semmi baj, max csak jó sülhet ki belőle. Legalább szerzel egy barátot, ha mégsem jön össze a szerelem kettőtök között. Máshogy nem tudtam megfogalmaznixD
Gondolj bele h utána beszélgetni is kell, ha akarsz valamit tőle, és az is jó ha szoktátok nézni egymást a folyosón. Na ez már csak jó kezdet:DD
6/7 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy Krisztus korában az ilyenek hogyan csajoztak.
7/7 anonim válasza:
Szerintem "szia mizu"-t felejtsd el. Inkább írj rá valami konkrét dologgal. Erre úgyis csak az lesz a válasz hogy semmi. Szóval szerintem tök fölösleges. És ha úgyis minden nap egy légtérben vagytok mért nem mész inkább oda hozzá személyesen beszélgetni? Tudom nem könnyű, de ezt a lányok jobban értékelik. Főleg ha úgy tűnik hogy neki is tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!