Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Why98 kérdése:
Szerelmes vagyok a padtársamba, de van neki barátja, a barátja a csapattársam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok nagyon szeretem a padtársam viszont van neki barátja nem szeretném a kapcsolatukat tönkre tenni(utána hogy tudnék a barátja szemébe is nézni?), de nagyon szeretem.sokszor elhatározom magamban hogy igazabol nem is szeretem de attol csak jobban érződik bennem a lány utáni vágyam. Nagyon szoros kapcsolatunk van mint barát ként mindent megosztunk és megbeszélünk egymással. De félek ezt neki elmondani.2018. febr. 23. 19:09
2/4 anonim válasza:
szerintem mondd el neki, nem veszitesz semmit . a csapattarsad ne erdekeljen, anno en is figyeltem mindenki lelki vilagara , csak a sajatomra nem es evekig voltam szerelmes valakibe, akivel elmeletben " nem johettem ossze", mert nem szabad, blablablablabla . NAGYON megbantam, hogy nem leptem idoben. ( nyilvan azota mar tuljutottam ezen lelkileg, de kb 1 evig depiztem rajta utana nagyon). na , te ne kovesd el ezt a hibat. HAJRA:
3/4 anonim válasza:
Nos, én tapasztaltam ilyet az osztályomon belül hasonlót. Volt egy 6-os csoport, ők már egy kis családnak számítottak. Egyszer 2en összejöttek, majd szakítottak, visszamentek az exükhöz, aztán a szalagtűzőnkön egy párt alkottak újra és nem csak táncbeli. Mivel mindketten baromi önzőek összeveszetették a másikat a párjával, csak hogy a másik ne legyen boldog (egyik fél sem kedvelte egyik exet sem) és most megint együtt vannak, elválaszthatatlanok. Próbálj meg te inkább másfele nézni, ha nem akarsz pl tesiken óriási veszekedésekbe belefolyni, és ha olyan igazán nagy barátod a lány majd rájön kit szeret.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2018. febr. 24. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!