A legjobb barátnőm aki egyben a csapattársam is finoman fogalmazva azt mondta hogy önző voltam. Mit tegyek?
Röviden csak annyi, hogy meccs közben a barátnőm odajött hozzám és azt mondta, hogy passzoljak másnak is pedig én szoktam passzolni és most is passzoltam,mert adtam gólpasszt is de Ő úgy érezte, hogy nem pedig máskor pont Ő szokott önző lenni és aznap reggel a góllövő listán még meccs előtt 30 góllal vot előrébb, mint én és Ő az 1. a csapatból és én a 2.a csapatból és én alapból nagyon félek hogyha túl sokat viszem kapura akkor azt mondják rám a többiek, hogy önző vagyok és meccs után megkérdezem a többieket, hogy szerintük önző vagyok-e és azt mondták, hogy NEM és én vagyok aki a legtöbbet passzol szélre és ez volt az első olyan neccs hogy többet vittem kapura, mert anyukám meg az edzőm azt mondta. De Ő valamiért úgy érzi, hogy én direkt nem passzolok neki.
Valaki esetleg tud segíteni, hogy mit tegyek? Hogy ne érezzen így de azért én is többször vihessem kapura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!