Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek, ha a legjobb...

Mit tennétek, ha a legjobb barátotok "szégyelne"?

Figyelt kérdés

Szóval,7 éve vagyunk jóba,vagyis hát most kiderült hogy csak részemről VOLT legjobb barátság. Egy másik faluba lakik haverom,neki van 1 társasága,akikkel 1 utcába laknak,minden este átjárnak egymáshoz meg minden.Én nem nagyon ismerem őket. A lényeg a lényeg,hogy haverom összejött 1 lánnyal,aki ittlakik a másik utcába.Én segítettem nekik hogy összejöjjenek,mármint miattam kezdtek el beszélni,meg amikor úgyvolt hogy nem lesz semmmi,mondtam hogy próbálják meg,azóta együtt vannak.Viszont engem le se szar,vissza se ír meg semmi.Nemrég lentvolt nálunk,eljött,mert ment a busza,de lekéste,és eljött mert a csaj ment el otthonról,viszont a haverjainak azt mondta hogy a csajnál alszik,mert a haverjai nem szeretnek engem,úgy hogy még 1 szót se beszéltem velük. És kiderült hogy akárhányszor jött hozzánk,akkor mindig mást mondott,hogy máshova megy.

Meg tegnap is hivtam le,meg ma is,de azt mondta hogy dolga van,meg szerelik a kazánt bla bla,most meg kiderült hogy lentvan a csajnál.És olyanokat mondott neki hogy neki én csak 1 egyszerű haverja vagyok.Mikor ezt megkérdeztem azt mondta,hogy nem így gondolta.

TI mit csinálnátok?

Én 18,ő 17,F

2017. jan. 15. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én lassan megszakítottam vele a kapcsolatot.
2017. jan. 15. 17:08
 2/4 anonim válasza:
Tipikus, szégyell a haveri kör előtt mert velük lóg a legtöbbet, az ő stílusukhoz van több köze,nagymenőzik velük együtt.Neked a barátnőjét köszönheti ami nagy tett, a másik banda nem hiszem hogy ennyire segítőkész neki bármiben mint te a legjobb haver. Ha számonkérted és ezek után sem változik én is megszakítanám vele a kapcsolatot. Egy barát főleg legjobb haver sose szégyellje a másikat! Senki előtt! Ha ezt teszi kihasznál és semmi értelme a barátságnak, mindig csak letagadott második lennél. Átgondolnám a helyedben az egész barátság témát, számíthatsz e bármiben rá úgy mint ahogyan te támogatod őt. Ilyenekből szoktak kialakulni a kihasználós "barátok", szemedbe nyalnak, jó ha vagy mert segítesz ha hátat fordít akkor meg letagad mindenki előtt. Szép hála, jó barát igaz?
2017. jan. 15. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőkörben szembesíteném ezzel a kérdéssel és elmondanám, hogy ezt én írnám. Innen két út van

1.) Megváltozik és maradunk barátok (nem legjobbak)

2.) Minden más esetben visszaesne ismerőssé, vagy távoli ismerőssé :/

2017. jan. 15. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen emberek , leírásodból az jon le , hogy eleg felszines , ha te nem ilyen tipusú ember vagy , es inkabb a mely , őszinte kapcsolatokat tartod helyen valónak , akkor szerintem is szakitsd meg vele a kapcsolatot
2017. jan. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!