Mit tennétek, ha a legjobb barátotok "szégyelne"?
Szóval,7 éve vagyunk jóba,vagyis hát most kiderült hogy csak részemről VOLT legjobb barátság. Egy másik faluba lakik haverom,neki van 1 társasága,akikkel 1 utcába laknak,minden este átjárnak egymáshoz meg minden.Én nem nagyon ismerem őket. A lényeg a lényeg,hogy haverom összejött 1 lánnyal,aki ittlakik a másik utcába.Én segítettem nekik hogy összejöjjenek,mármint miattam kezdtek el beszélni,meg amikor úgyvolt hogy nem lesz semmmi,mondtam hogy próbálják meg,azóta együtt vannak.Viszont engem le se szar,vissza se ír meg semmi.Nemrég lentvolt nálunk,eljött,mert ment a busza,de lekéste,és eljött mert a csaj ment el otthonról,viszont a haverjainak azt mondta hogy a csajnál alszik,mert a haverjai nem szeretnek engem,úgy hogy még 1 szót se beszéltem velük. És kiderült hogy akárhányszor jött hozzánk,akkor mindig mást mondott,hogy máshova megy.
Meg tegnap is hivtam le,meg ma is,de azt mondta hogy dolga van,meg szerelik a kazánt bla bla,most meg kiderült hogy lentvan a csajnál.És olyanokat mondott neki hogy neki én csak 1 egyszerű haverja vagyok.Mikor ezt megkérdeztem azt mondta,hogy nem így gondolta.
TI mit csinálnátok?
Én 18,ő 17,F
Elsőkörben szembesíteném ezzel a kérdéssel és elmondanám, hogy ezt én írnám. Innen két út van
1.) Megváltozik és maradunk barátok (nem legjobbak)
2.) Minden más esetben visszaesne ismerőssé, vagy távoli ismerőssé :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!