Miért van az hogy nem merem ezt elmondani a legjobb barátnőmnek sem?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném mindig elmondani neki hogy engem mennyire bánt a súlyom(ő meg hallgatna nem arrol van szó de ő mivel sovány nem tudom hogy kezdjek bele).Pedig jó lenne már valakinek elmondani.13 L2017. jan. 15. 15:52
1/5 anonim válasza:
Kicsit offolok,de; ha bant a sulyod, miert nem teszel ellene? 13 eves vagy, sokkal konnyebb most elkezdeni barmi sportot,futast ,tornat. Dietazni nem erdemes, serdulokorban vagy,de mondjuk odafigyelhetsz arra,h sok zoldseg, husika,keves pekaru es edesseg! Sok sikert
2/5 anonim válasza:
Szerintem örülne, ha a bizalmadba avatnád. Támogatna is ebben. De ne feledd, a belső értéknek lesz jutalma hamarosan. Sőt, nemsokára tökéletes lesz a te tested is fogyókúra és eddzés nélkül. Mondhatnánk, valaki megváltoztatja a szervezeted működését, de ennél még több is történni fog.
3/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj,nem pont arrol hogy hány kiló vagyok uuuur isten mit tegyek???már fogytam 2 kg 1 héten szinte soha nem eszem húst sportolok meg minden de azért ezeket jó lenne vele megbeszélni,de nem tudom hol kezdjem.
2017. jan. 15. 15:59
4/5 A kérdező kommentje:
2.válaszoló:nem értem pontosan mire gondolsz
2017. jan. 15. 16:01
5/5 Nagy Pávián válasza:
húst pont kéne enni..mert abban fehérje van...pékárut..kenyeret kis pogácsát,kakós csigát ezeket hanyagold..vagyhát keveset egyél belőle mert a SZÉNHIDRÁT hízlal...hát csak mondd el neki egyszerűen és kész..de ne aggódj fog ez változni mozogj sokat és kicsit kevesebb szénhidrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!