Mit tegyek? Mi lenne most a legjobb a legjobb barátnőmnek?
1. Nem kell elvinned sehová, ha azt megengedi, hogy elmenj hozzá (mondd meg hogy szeretnél mellette lenni ha lehet), akkor csak öleld át, simogasd. Olyankor beszélgetni sem kell, megnyugszik.. Legalábbis nálam ez működik a legjobban, ha kiakadok valamin. Mert alapvetően én is vidám és sokat beszélő vagyok, de nyilván vannak nehéz vagy rossz időszakok. És a párom így segít mindig, de persze erre nem magától jött rá. És ebből következik a második pont.
2. Én elmondtam neki, miután megkérdezte, hogy hogyan segíthet rajtam ilyenkor. Senki sem gondolatolvasó! És ha valaki ebbe belegondol, hülyeség azt hinni hogy a másiknak tudnia kellene, ha ismer és szeret. Ugyan honnan tudná?!
Szerintem mikor beszéltek, mondd el neki, hogy szeretnél mellette lenni, és segíteni neki. És kérdezd meg hogyan tudnál? (Mi ezt viccesen használati utasításnak hívjuk egymás között :) mindenkinek megvannak a saját dolgai, és ha megosztjátok egymással később sokkal könnyebb, mert tudod, milyen helyzetben mit kell tenned, és mi a jó a másiknak.)
Szurkolok, hogy elmondja, mert nagyon kedves tőled, hogy aggódsz érte, és nem akarod magára hagyni a nehéz időkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!