Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bókkal ráírni egy ismeretlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bókkal ráírni egy ismeretlen lányra?

Figyelt kérdés
Mondjuk úgy hogy :szia, téged miből csináltak? Mert biztos hogy cukorból ha már ilyen édes vagy :D vagy ilyen hasonló kezdő szöveg nem ciki? A csaj télleg nagyon jól néz ki. Egyedi akarok lenni és nem sablonos..
2018. dec. 23. 23:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne. :D egeszen egyertelmu, hogy akarsz valamit, probalj meg ovatosan kozeliteni.
2018. dec. 24. 00:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor hooogy? :D
2018. dec. 24. 00:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Hat nem is akarok egybol baratzonaba esni xD
2018. dec. 24. 00:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Most mas szoveg hirtelen nem ugrik be
2018. dec. 24. 00:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Elküldtem, hát lesz ami lesz.. De akkor ha ennél a csajnál nem jön be akkor tudom legalább hogy nem így kell nyitni. Szerintem jól esik nekik egy kis bók,és legyen azért tisztában azzal hogy nem csak barátkozni akarok hanem minél előbb a lényegre térni
2018. dec. 24. 00:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok károgni, hogy jaj ezek a mai fiatalok. De sajnos tényleg ez a baj veletek, hogy mindent akartok egyszerre, rögtön, máris, azonnal. Nagyapáink évekig udvaroltak. Nem is 2 hónapig tartott a dolog, mint a mai kapcsolatok. Miért akarod rögtön letámadni azt a szerencsétlen lányt? Azt mondod, egyedi akarsz lenni, és nem sablonos, de beírsz neki egy ilyen full sablonos baromságot. Jaj, fiam :D van még mit tanulni. Megsúgom: akár a paprikás krumpli receptjét is irhattad volna, akkor is teljesen egyértelmű, hogy azért írtál, mert bejön neked a csaj.
2018. dec. 24. 02:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Folytatom: úgyhogy nyugodtan irhattad volna akár azt is, hogy nagyon szép és szimpatikus neked, és ha van kedve, akkor beszélgessetek, vagy láttál valami érdekes dolgot az adatlapján, és blablabla.
2018. dec. 24. 02:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szöveggel nyomulsz komi akkor tuti hogy csak lazán ki fog nevetni a csajszi és kész 😁)

Egyszerű dolgot írj, olyat ami azon kívül felkelti az érdeklődésed hogy cukorfalat.

2018. dec. 24. 03:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Jaj hatos elmész a túróba ezzel a nagyapáink idejében minden jobb volt szöveggel. Volt a nagy fenéket. Az én nagyapám pl otthagyta nagyanyám egy másik nőért. Meg egyébként is: ugyan miért kéne egy személy mellett leélnem az egész életem?
2018. dec. 24. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha bejössz neki akkor örülni fog💁🏽‍♀️
2018. dec. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!