Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok egy e-mailre egy ismeretlen lánytól?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenki másképp reagálja le, de attól még kíváncsi vagyok a válaszaitokra.
Van egy srác, akit még gimiben ismertem meg. Már akkor nagyon tetszett, viszont nem léptem semmit, mivel barátnője volt. Azóta sem felejtettem. Ma viszont rábukkantam az e-mail címére. Azon kattog az agyam, hogy mi lenne, ha írnék neki egy egyszerű üzenetet, 'Szia! Hogy vagy?' vagy valami ehhez hasonlóval. Se kép, se teljes név, csupán egy e-mail. Azt még megemlíteném, hogy soha nem beszéltünk, csupán egyetlen közös képünk van a barátnőm jóvoltából.
2018. szept. 7. 19:54
1/2 anonim válasza:
Valami rosszindulatú dologra gyanakodnék. (Csalás, kártevő, ilyesmi)
Ha valaki csak úgy rám ír, vállalja fel magát.
2/2 anonim válasza:
Ha már írsz neki, írj egy normális levelet (mármint több legyen benne egy szia hogy vagynál!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!