Ilyen helyzetben mennyire gondolnátok rossz dolgokra? (ismeretlen ember)
Kb két hete rámirt facebook-on egy fickó, csak egy becenév szerűség volt kiirva nála, szóval csak következtetni tudok hogy mi lehet az eredeti keresztneve, de ennyi.
Rámirt az én becenevemen, oké, ez leolvasható face-ről, de ott már furcsállni kezdtem a helyztete hogy tuda hol lakok, és elvileg ismerem is őt. Viszont nagyon anonim akar maradni, nem értem miért : alapadatokat nem árul el magáról, még a nevét sem tudom jóformán, azt se tudom hogy hova valósi (mert sokat jár külföldre, kb ez amit tudok róla hogy igaz).
Viszont nagyon furcsa ez az anonimoskodás számomra : számon is rejtett módon akar felhivni (ráfogta egy nagy baromságra miért), és mind azt hajtogatja hogy találkozásnál elárul mindent.
Nekem ez fura...
Igen, átment a fejemen pár rossz gondolat is (nem szexuális jellegű), vagy csak én vagyok túl félős?
lány vagy?
egyébként én a helyedben nem találkoznék vele.
19 éves lány vagyok.
Feltételezem akkor nektek is bűzlik a dolog...
Vanak ilyenek akik a neten találkoztam és azt lett a vége=meghalt valameik, zaklatás.
Banoltasd sztem mert rossz is lehet belőle:(
Vagy ved fel ismerősnek és a barátait kérdezd ki de sztem inkáb banoltasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!