Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti hogyan csinálnátok? Lányok nektek mi a véleményetek erről?
A kérdés az lenne hogy hogyan szólítanátok le egy vadidegen személyt.
Mire kell odafigyelni ilyenkor, mit mondanátok, és ti lányok mi az ami nektek tetszene amit mondanának és hogy erről az egészről mi a véleményetek hogy valaki ismeretlenül oda megy hozzátok.
Válaszokat előre is köszi
Lányként válaszolok.
Ha fiú vagy és idegen lányt akarsz leszólítani, akkor először is, semmiképp se nyomulj, mert az idegesítő tud lenni. Ne gyere ilyen idióta csajozós szövegekkel, mert szerintem a legtöbb lánynak nem jön be, én is gáznak tartom.
Kedvesen, nem rámenősen megszólíthatod, ha nem akar beszélgetni, fogadd el. Ha siet vagy ideges, akkor szerintem jobb, ha le se szólítod.
Múltkor voltam egy helyen, ahol egy fiú iszonyatosan elkezdett nyomulni és 5 perc beszélgetés után, úgy hogy a nevét sem tudtam, már velem akart hazamenni. Első ismerkedés alkalmával ne akard elkísérgetni, hazakísérni, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, cseréljetek telefonszámot.
De ha valaki kedvesen, nem rámenősen odajön hozzám az utcán és nekem is szimpatikus, nem fogok rá csúnyán nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!