Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a lányt, akivel egy busszal szoktunk utazunk?
Kissé visszafogott lány, de nekem nagyon tetszik, és szerintem bejövök neki is. Nem ismerem, nevét sem tudom.
Valami jó ötlet kéne, úgy hogy szívesen beszélgessen velem?
Az a baj, hogy egyszer leültem már mellé, de akkor is olyan mintha zavarban lenne előttem, nem mer a szemembe nézni.
Szia!
Először is, ne ítéld meg csak a látottakból.
Nem biztos, hogy olyan visszafogott, elvégre ha egyedül utazik a buszon, nem is nagyon tudna kirívósodni, vagy bármi.
Ugyanott szálltok le/fel?
Szerintem kezdeményezz vele beszélgetést minél hamarabb, rosszul nem sülhet el. Ülj le mellé, kérdezd meg, hogy honnan jön, hova megy, legyél nyitott, magabiztos
Ugyanott szállunk le.
Ha felszállok, akkor engem szokott nézni, de úgy hogy ne vegyem észre. Mást felszállókat nem nagyon szokott nézni.
De lehet túl sokat képzelődök ebben.
Ülj le mellé gyakrabban, csak hogy észrevegyen.
Tegyél fel valami random kérdést, aztán folytasd, érdeklődj felőle. Pl. Te is xy suliba jársz? Mit tanulsz? Stb.
Szia, olyan gyakran utazunk ugyanazzal a busszal, hogy úgy érzem, már illik bemutatkoznom. Béla vagyok. (Jó esetben megmondja a nevét. Ha nem, akkor ezt buktad.)
Aztán onnantól kezdve beszélgess vele banális témákról. De ne egyből őt kérdezd, hanem először adj egy infót magadról, például így: Én a Charles Manson úti gimibe járok. Te is iskolába mész ilyen korán?
Aztán legközelebb már nem kell agyalnod, hogyan szólítsd meg, simán köszönhetsz neki. Két-három ilyen találkozás és beszélgetés után úgyis érzed, hogy elhívhatod-e valahová. De az se legyen túl direkt, hanem inkább ne nézzen ki nagyon randira hívásnak. Ha már sikerült megtudnod, hogy mi iránt érdeklődik, akkor valami olyasmit ajánlj neki. Ha nem, akkor egy kajálda mindig jó ötlet. (A barátaim meséltek egy kávézóról itt a közelben. Van kedved velem valamikor kipróbálni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!