Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt az iskolába?

Figyelt kérdés
Életemben nem szólítottam még le egy lányt se. Mindenki azt mondja, illetve mindenhonnan azt hallottam, hogy köszönés után magától jönni fog, de szerintem ez nem feltétlenül így van. Mit kéne mondjak, mivel menjek oda hozzá, anélkül hogy "nyomulosnak" tűnnék?
2022. máj. 10. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Suliban szerintem adja magát a hol van x terem kérdés. És ha válaszolt tudsz mesélni neki arról, hogy milyen órád lesz, szereted e az adott tárgyat, megkérdezed ő is szereti e, melyik tanár tanítja stb. Az ilyen szia, van kedved beszélgetni? instítasokat lányként mindig halottnak érzem. Tehát ha beszélgetni akarsz mindenképp tudd vezetni is a beszélgetést. Ha a dumálás ment, akkor jelöld be valahol, írj neki, köszönj neki. Ha szimpik vagytok egymásnak hívd el.
2022. máj. 10. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
#1 csak annyit írnék ehhez, hogy a hol van x terem nem valami jó kérdés, hacsak nem új az illető és még csak pár hete jár a suliba. De ha már évek óta ugyanoda jár, akkor nem hiszem, hogy lenne olyan terem, amit ne tudna, hol van, ezért ez a kérdés kicsit hülyén venné ki magát.
2022. máj. 10. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki azt mondja, illetve mindenhonnan azt hallottam, hogy köszönés után magától jönni fog..." - Igazuk van.

Tegyük fel, hogy köszönsz és elmondod azt a 3 mondatot, amivel készültél. De mi lesz utána? Mindenképp magától kell mennie a dolognak, az pedig nem sokat jelent, hogy elmondtál előtte 3 mondatot fejből.

2022. máj. 10. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Csá gizi van házid? akkor tőccsé nekem is
2022. máj. 11. 03:25
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Ez teljesen nyilvánvaló. Nem feltétlenül így gondoltam a kérdésben, hanem hogy nem kell "készülnöm" semmivel, hanem egyből eszembe jut mit kell mondjak.

A "hol az x terem" tényleg nem a legjobb kérdés tekintve, hogy évek óta ugyanoda járok. :D

2022. máj. 11. 06:41
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
#2 ez csak egy példa volt. Ha valaki magától nem tud kitalálni egy nyitómondatot azzal nem lehet mit kezdeni. Azt akartam szemléltetni, hogy valami témával nyisson, ne azzal, hogy mizu?
2022. máj. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!