Hogyan szolitsak meg egy lanyt? Egy iskolaba jarunk, de nem egy osztalyba es kozel lakunk egymashoz. Altalaban utana vagy elotte megyek egy ideig amig le nem ter egy utcaban. Or a baratnojevel van, ho
Nem kellenek nagy dumák!
"Szia(sztok lányok)! Szép idő van, hogy vagy(tok)!"
Szerintem már ő is kiszúrta, hogy egy környékről jártok egy suliba, ez pedig már éppen elég ok arra, hogy köszönj neki. A "szép idő", meg a "hogy vagy" meg a nyugati kultúrában évszázadok óta a lehető legkevésbé tolakodó társalgás kezdeményezés. Persze minden társalgás kezdeményezést érezhetnek csajok tolakodónak, de ezért utólag akkor sincs okod szabadkoznod, ha unott fejjel elhajt. Ha meg nem, akkor meg örülhetsz. :)
Magával jóban levő egészséges srác, nem úgy gondolkodik, hogy "hú de ciki most tudja a csaj, hogy tetszik nekem", hanem még ha el is hajtották elsőre, akkor is így "na most már tudja a csaj, hogy tetszik nekem, vajon következő találkozásunknál hogyan fog rám nézni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!