Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt az iskolában?
Szeretnék segíteni!
Azt, hogy sziasztok a neki és a barátainak! Aztán utána remélem, hogy alakulni fog!
Ha mindig a barátaival van, akkor menj oda az egész társasághoz, hogy sziasztok, keresünk még embert a kosárlabdacsapatba, a hétvégi kiránduláshoz, nincs kedvetek eljönni?
Ha csak általában van velük, akkor nem mindig, tehát ugorj megfelelően időzítve!
"Na, végre egymagad vagy, így ide mertem jönni hozzád! Hogy hívnak? Én János vagyok. Tudod, szerintem te vagy a legszebb lány a suliban!
Persze, tudod, no mindegy, hát szerintem is! Egyébként merre laksz, vannak testvéreid, fenn vagy instán, van olyan tantárgy, ami érdekel? Engem a biológia valamennyire, de a matekot ki nem állhatom. S mit szoktál csinálni suli után? Eljönnél velem egyszer biciklizni, gördeszkázni, horgászni, könyvtárba, plázázni, mert akarok venni egy pulcsit és megmondhatnád, hogy jól áll-e? Van kutyád, macskád, teknősöd? Nekem van egy krokodilom, és a szomszédokkal etetem, nem hiszed?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!