Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szólítsak le lányokat az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsak le lányokat az utcán?

Figyelt kérdés

#𝕃𝕒𝕟𝕪 #𝕌𝕥𝕔𝕒
2022. jan. 7. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Utcán nem ismerkedünk.
2022. jan. 7. 10:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig mindenki azt mondja hogy ott ismerkedjek
2022. jan. 7. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem lehet utcán is, csak nem úgy, hogy csak úgy leszólítasz lányokat. Inkább úgy szokás, hogy akikkel többször összefutsz, pl. tömegközlekedésen, boltban, stb. Azokat ugye már látásból ismered, az is lehet, hogy köszöntök már egymásnak. Ez jó alap ahhoz, hogy elkezdjetek beszélgetni. Aztán meg kiderül, hogy lehet-e valami.
2022. jan. 7. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam tömegközlekedni
2022. jan. 7. 10:41
 5/8 anonim válasza:
100%
Infót kérsz tőle valamiről, amire valószínűleg tud válaszolni, de nem triviális. A többi majd vagy kialakul a kedvedre, vagy nem.
2022. jan. 7. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Utcán csak úgy? Amm sehogy.

Inkább helyeken ahol gyakran találkozol emberekkel, vagy valakivel beszélgetésbe elegyedsz a szituáció miatt.

Pl kocsmában reagáltam arra amit a kocsmáros lány mondott majd elkezdtünk beszélgetni, aztán elhívtam egy randira.

Vonaton gond volt az IC helyjegyekkel mert egy osztrák csapat nem tudott olvasni, mi magyarok elkezdtünk beszélgetni miközbe megérkezett a kaller hogy elküldje a csapatot a francba, mellettem lévő lánnyal ezután leszállásig beszéltünk, abból mondjuk nem lett semmi mert siettem.

Mindenkivel történik valami szitu aminél beszélgetésbe tudsz elegyedni másokkal csak meg kell ragadni az alkalmat

2022. jan. 7. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Lányokat akárhol leszólithatsz. vásárlás közbe, metrón, boltba, akárhol..

Legtöbb srác csak vagy nem meri vagy nem tudja hogy kell. Pár tipp ami nekem általába beválik ha odamennél életed szerelméhez vagy csak 1 random jónőhöz:

- magabiztos testbeszéd (nem vagy összegörnyedve)

- legyél inkább hangosabb mint halkabb, ez pozitiv dolgokat feltételez rólad, de mondjuk ha 1 lány éppen olvas valamit 1 padon vagy csak magába kávézik akkor oda elég 1 normál hangerő is. Helyzet alapján el tudod dönteni.

- nem beszélsz ugy a lányhoz mint ha 1 kérdést tennél fel, tehát a mondataid végén nem emeled fel a hangsulyt mintha pl kérdeznél valamit.

- Legyen valami célod! Mit akarsz kihozni abból ha leszolitassz valakit (insta, face, teloszám vagy csak szokatnád magad a lányokhoz)

- Ha kifejezett csajozási szándékkal akkor 2 dolog kell, 1. a csaj figyelme 2. hogy valamilyen szinten releváns legyél neki tehát adj neki valami indokot hogy maradjon.

Figyelmét ugy kelted fel a legjobban ha kijelentő mondatokban beszélsz róla pl annyira unottnak tünsz, biztos vártál már valami izgalmas társaságra.

- Kérdések helyett inkább használj állitásokat. Mint pl a fenti példa. Lehet kérdezni is persze de inkább az állitások legyenek többségben.

- Fontos még hogy mi a cél, ha elérhetőség vagy valami amivel éreztetnéd vele hogy nem csak barátként tekintessz rá, akkor érzelmeket kell kiváltanod, amit flörtöléssel lehet a legkönyebben.

Pár tipp hozzá.

- elnyujtott szemkontaktus, már már mintha bámulnád

- mosolyogj

- fontos hogy te is érezd azér jól magad közbe, ezt idővel ha oldódik a kezdeti feszültség ő is átfogja venni

- a szóhasználathoz meg amit sokszor használok ugyhivják mini cold read vagyis olyan.. vagy mint egy... és akkor szitu alapján ezt személyre lehet szabni.

Remélem segit

2022. jan. 7. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Kell egy helyzet, ami alapján elkezdődhet a beszélgetés. A többit jól leírták előttem.

Hajrá!:)

2022. jan. 8. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!