Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szórakozna velem? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozna velem? Vagy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
röviden a lényeg, hogy tavaly nyáron megismertem egy srácot. Egy pár hónapig nem nagyon találkoztunk, de amikor találkoztunk akkor érezhető volt hogy mindketten tetszünk a másiknak. Aztán bizonyos dolgok miatt nem találkoztunk 1-2 hónapig, mire megkeresett. Azóta heti, kétheti szinten minimum egyszer kétszer elmentünk kettesben valahova, beszélgettünk vagy beültünk valahova, sétáltunk. Nem nagyon tudtam hova tenni, hiába tetszett nagyon tudtam hogy én túl nyuszi vagyok lépni így az elején nem történt semmi. aztán egy két hete elhívott találkozni amikor is beszélgettünk ilyesmi témáról, beismerte azt is hogy tetszem neki illetve én is elmondtam neki hogy nyilván nekem is ő, és beszélgettünk ezekről a dolgokról majd úgy váltunk el hogy következő alkalommal befejezzük a beszélgetést, addig is mindketten gondolkodunk az egészen. most hétvégén viszont közben jött egy lehetőség hogy találkozhattunk azonban nem kettesben hanem egy házibuli által. Jó buli volt nagyon, jól éreztem magam és ő úgymond megtette az első lépés, megcsókolt többször is, illetve egész este úgy viselkedett konkrétan mintha együtt lennénk. (Állandóan körülöttem volt, fogta a combom, simogatta a derekam, az arcom stb) Bár azt hozzá kell tenni hogy ő a buli végére elég csúnyán berúgott. Letelt a buli, azután viszont egyáltalán nem keresett. Mitől lehet ez? Megbánta volna? Írjak rá én? Egyszerűen annyira össze vagyok már zavarodva, nagyon tetszik és örülnek ha lenne ebből valami de nem értem már az egészet.
2023. febr. 7. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem baszott be olyan durván, hogy nem emlélszik arra hogy mi történt vele?
2023. febr. 7. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy utólag túl soknak gondolta a dolgot, ezért nem mer neked írni mert fél hogy ezek után hogy viszonyulnál hozzá. Írd meg neki te, hogy nagyon jól érezted magad és hogy szeretnél vele talizni, a megbeszélt témát befejezni
2023. febr. 7. 21:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát, csúnyán berúgott az biztos😄 De szerintem azért ha nem is mindenre, részletekre csak emlékszik. Plusz előtte mindennap beszéltünk, írt, kérdezte mindennap, hogy milyen napom volt stb, azóta meg levegőnek néz kb😄

2023. febr. 7. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy mikor volt a buli? Mennyi ideje ignorál?
2023. febr. 7. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképp írj neki, lehet csak kínosnak érzi, vagy fél, mert nem tudja te hogy állsz hozza.

Sok sikert, renelem osszejon nektek!:)

2023. febr. 7. 22:11
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 Szombaton volt a buli😅

Valószínűleg írok neki ma, csak kicsit félek, mi van ha azért nem keresett, mert nem is akart, megbánta vagy valami😅

2023. febr. 8. 04:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki. Abból ki fog derülni.
2023. febr. 8. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szégyelli magát azért, amit tett és nem mer közeledni, nehogy elutasítsd. Ha gondolod - írj neki, vagy még jobb, ha felhívod.
2023. febr. 9. 19:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Írtam azóta neki, beszéltünk a buliról is, plusz azóta megint mindennap ír (most például lebetegedtem és kérdezgette, mindennap hogy jobban vagyok e stb) viszont én nem mertem felhozni, ő pedig szintén nem hozta fel. Annyit mondott, hogy nem nagyon volt képbe akkor éjszaka, én meg ezt (lehet hogy én értelmeztem félre) úgy vettem mintha bánná vagy valami, és ezért sem mertem felhozni😅
2023. febr. 10. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik ma fiú, akkor beszélgessetek, találkozgassatok tovább. A buliban történteket ne hozd föl. Bizonyára restelli, tehát ő sem hozza fel.

Idővel egész biztosan eldől, hogy maradtok-e egymás mellett, vagy nem.

2023. febr. 10. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!