Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális dolog? Ugy érzem mintha saját magammal "szorakoznák" (kicsit hosszú bocsi)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki "tetszik" de ez nem csak úgy simán jott, hogy ránéztem es mondtam hogy "na, ez helyes gyerek nekem tetszik" ez úgy volt, hogy nekem egyaltalan nem tetszett ez a gyerek, sőt még ideálom se volt,és apám rengetegszer mondta hogy, helyes gyerek, normális gyerek, izzé stb stb.. és én mondtam apámnak, hogy mitt lát ebbe a gyerekbe? Egyáltalán nem helyes, meg ugy, én megmondtam az akkori véleményem, nade addig, addig mondogatta ezt apám, (nem direkt, mert semmi olyan gondolata nem volt, hogy össze hozzon a fiúval)amíg valahogyan kipatant a fejemből hogy ő nekem tetszik, mármint a fiú, és ugye ezelott a fiu előtt, nem tetszett senki, de én mindig is olyan egyedul ereztem magam, meg unatkoztam, és rájöttem most arra, hogyha pl ezzel a fiúval most találkozok, nem 4 hónappal ezelőtt, akkor én most erre a fiúra rá se tudnák nézni,mert nem tudom.. nem az esetem,nyár elején én mindig "hulye vagyok" es ugye ez az egesz nyár elején volt, de akkor ez így miért van? Én tudom, hogyha most találkoztam volna elsonek a fiúval, tenyleg semmi olyan gondolatom nem lenne, mert már nem vagyok olyan mint nyáron. És tudom hogyha most látnám tenyleg semmi olyat nem akarnék tőle, de én még mindig,még most is "ragaszkodok" hozzá holott tudom hogy ez nem szerelemből van, de még tetszésből se, tehát a saját fejemet verem átt, és nem tudok magamon ki igazodni, szerintetek mitcsináljak? Éshát bármennyire hulyenek hangzik ez a dolog.. tényleg így van.
2021. okt. 24. 13:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy tetszik vagy bármi ilyen, nem tudom, mintha annyira egyedul lennék hogy, "mindegy hogy ki, csak legyen" és saját magamat csesztettem ezzel, hogy tudnám "elfelejteni" ezt a fiút..
2021. okt. 24. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy és szórakozik az agyad, a hormonjaid, szervezeted. Csapongsz ide-oda értelmetlenül. Normális, majd idővel nyugodtabb leszel.

Most sem tudod mi van, nem ismered még magad. Az nem tetszés, hogy a semmihez "ragaszkodsz" (eleve nem is értem hogy lehet ilyet, ha nemhogy nem tetszik, de azt sem tudod kicsoda), ezen felül apukád miatt gondolsz a srácra.

Esetleg arról lehet szó még, hogy írtad is, egyedül érzed magad és jól esne egy kis figyelem, szeretet valakitől. Mivel mindig ezt a fiút "ajánlották", tehát tudod hogy az apukáddal se kéne pl. küzdeni, ha lenne valami, a zöld út miatt jobban belegondoltál milyen lenne ha és benne maradtál. De a lényeg nem a srác, haenm az érzés, hogy valaki lehet melletted, szerethet és végre nem éreznéd magányosan magad.

2021. okt. 24. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fiúba vagy szerelmes, hanem üldözöd a szerelem érzését, nagyon szeretnél szeretni valakit, és szeretve lenni. Én is voltam ebben a helyzetben, minden második lánnyal összejöttem volna, aztán lenyugodtam, csillapodtak az érzések. Neked is el fog múlni, ne aggódj
2021. okt. 24. 16:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csakhát én nap mint nap találkozok ezzel a fiúval, és így nem tudom "nehéz" így is elfog múlani ez az érzés?
2021. okt. 24. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem vagy belé szerelmes, akkor igen
2021. okt. 24. 16:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Haat.. csak itt az a gond, hogy én egyszeruen nem ertem sajat magamat, és tudom hülyén hangzik, de nem tudok magamon ki igazodni, es tudom hogy ez a fiú csak úgy van, es nem szerelemből, de mivan akkor ha én akkor is ragaszkodok ehhez a fiúhoz, vagy nem tudom... en mindig olyan típus voltam hogy amig nem tudom azt hogy a fiúnak is bejövők, addig nem tudom elengedni.. de szó szerint nem ismerem magam..
2021. okt. 24. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Akkor kezdj el vele beszélgetni, vallj szerelmet, és úgy könnyebb lesz elfelejteni, ha visszautasít
2021. okt. 24. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg az ,hogy a lányok hamarabb érnek 😂😂😂😂😂ne akarj kapcsolatot amíg helyre nem áll a kép
2021. okt. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!