Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindenből kimaradok ha nem járok el szórakozni?
20 vagyok. Nem igazán jártam soha bulizni. A buli maga érdekel, meg az extrémebb programok úgymond, de az olyan buli nem.
Szerintem semmiből nem maradtam ki és szerintem te sem.
Írod, hogy nincs kedved hozzá, nem szereted, akkor nyilván próbáltad, nem jött be.
Attól függ mit jelent a szórakozás. Az nem feltétlem hangos zene, tele részeg emberekkel. Lehet a kedvenc zenekarod koncertje, színház, mozi, társasest a barátaiddal, házibuli, szabadulószoba, kiállítás, egy közös borozós vacsora...stb.
Én rendszeresen eljárok kulturált helyekre a barátaimmal, és csomó ember ismertem már meg így.
Egyébként meg emberfüggő, ha csomó mindent csinálsz egyébként és van társasági életed, de a barátnőid hetvégente szétcsapják magukat valami bulihelyen és ahhoz nincs kedved az tök oké. Ha a többi közös buliból is kimaradsz, akkor lehet elszalasztassz dolgokat.
De egyébként meg azt csináld, ami jó neked. Ha jó hogy ezeken nem vagy ott, akkor csináld úgy, ha nem jó, akkor menj, ha másra vágysz akkor pedig szervezz más jellegű progikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!