Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok mindenből kimaradok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenből kimaradok ha nem járok el szórakozni?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem egy hangos helyen sok emberrel alkoholt inni. Bánni fogom később hogy a fiatalságomból ez kimaradt?

2022. jan. 14. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem konkrétan semmiből nem maradsz ki.
2022. jan. 14. 22:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem járok.
2022. jan. 14. 22:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kalandokat össze lehet szedni egy ilyen helyről, de ha ez nem érdekel, akkor szinte semmiből sem maradsz ki.:)
2022. jan. 14. 22:55
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Jól teszed hogy nem jársz
2022. jan. 14. 22:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok. Nem igazán jártam soha bulizni. A buli maga érdekel, meg az extrémebb programok úgymond, de az olyan buli nem.

Szerintem semmiből nem maradtam ki és szerintem te sem.

Írod, hogy nincs kedved hozzá, nem szereted, akkor nyilván próbáltad, nem jött be.

2022. jan. 14. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Én imádok bulizni, és személy szerint sokat tanulok belőle pl fiúk terén, komfortzónám határairól, és én sajnálnám, ha ebből kimaradnék. Viszont ha téged ez a közeg nem vonz, lehet nem maradsz ki semmiből. Bár én úgy gondolom egyszer mindent ki kell próbálni.
2022. jan. 14. 23:10
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen, egyszer voltam szórakozóhelyen de nem jött be. A társaság se volt jó, a zene se tetszett, az alkoholt nem bírom, részeg nem akartam lenni. Csak péntekenként szinte miden osztálytársam megy valahova. De akkor a válaszok alapján nagy élettapasztalatról nem maradok le
2022. jan. 14. 23:17
 8/18 anonim ***** válasza:
26%
Elettapasztalatrol? De, lemaradsz. Nem muszaj olyan buliba jarni, ahol pialni 'kell', nem muszaj olyan buliba jarni ahol nem tetszik a zene, nem muszaj olyan buliba se jarni ahol a tarsasagot nem birod. De elutasitani az egeszet es helyette otthon sajnalni magadat hogy maganyos vagy, na azzal bizony sokat veszitesz.
2022. jan. 14. 23:41
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Keress haverokat.:) én egy csomót hulyédkeskedtem barátnőmmel, szép idők is voltak. :)) jól el voltunk ketten, sok hülyeséget is csináltunk.
2022. jan. 14. 23:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit jelent a szórakozás. Az nem feltétlem hangos zene, tele részeg emberekkel. Lehet a kedvenc zenekarod koncertje, színház, mozi, társasest a barátaiddal, házibuli, szabadulószoba, kiállítás, egy közös borozós vacsora...stb.

Én rendszeresen eljárok kulturált helyekre a barátaimmal, és csomó ember ismertem már meg így.

Egyébként meg emberfüggő, ha csomó mindent csinálsz egyébként és van társasági életed, de a barátnőid hetvégente szétcsapják magukat valami bulihelyen és ahhoz nincs kedved az tök oké. Ha a többi közös buliból is kimaradsz, akkor lehet elszalasztassz dolgokat.

De egyébként meg azt csináld, ami jó neked. Ha jó hogy ezeken nem vagy ott, akkor csináld úgy, ha nem jó, akkor menj, ha másra vágysz akkor pedig szervezz más jellegű progikat.

2022. jan. 14. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!