Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok mindenből kimaradok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenből kimaradok ha nem járok el szórakozni?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem egy hangos helyen sok emberrel alkoholt inni. Bánni fogom később hogy a fiatalságomból ez kimaradt?

2022. jan. 14. 22:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
52%

Csak a másnapos,hiányos,fejfájásra reggelekről maradsz le,másról nem.

26 vagyok sokat nem jártam bulizni, viszont néha kell de olyan társasággal akikkel nem a lerészegedés és drogok az elsők.

Én párszor bálba mentem barátokkal,mértékkel ittunk és rengeteget táncolunk,nagyon jó volt,de ehhez tényleg ismerni kell a mértékét meg olyan barátok kellenek hozzá.

Én személy szerint előnyben tartok egy otthon össze jövös kis beszélgetést. Mi sokszor kártya partizunk vagy valami szórakoztatót játszunk,sokkal többet ér egy bulinál 😊

2022. jan. 15. 00:27
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

39leszek férfi.

Soha eletemben nem buliztam.

Nem is hianyzik

2022. jan. 15. 01:45
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Lehet hogy csak az első nem túl kellemes élményed rányomta a béllyegét a bulizásra.Ha rossz társasággal vagy az már alapból lehúzza az egészet főleg ha még olyan zene is szól amit nem kedvelsz.Szerintem legyél nyitott és próbálj meg más szórakozóhelyeket amik megfelelnek az ízlésednek.Vannak táncházak,techno buli,házibulik...sok féle van

Nem elvárás hogy részeg legyél sem az hogy minden héten menj.Amúgy is azzal elveszne a különlegessége.Nem szeretném rád erőltetni csak szerintem azért kár lenne ha kimaradnál abból mikor buli után érzed hogy kiléptél a beporosodott komfortzónádbol,feltöltődsz és sokkal lazábban telnek a napjaid.

2022. jan. 15. 02:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

50 vagyok, voltam már pár helyen szórakozni, barátokkal, férjemmel, stb

Volt olyan buli, ahol nem volt jó a zene, nem tetszett a hely, onnan eljöttünk és nem mentünk vissza soha. Nekünk nem jött be, van ilyen.

Ahol te voltál az nem a te ízlésed. A helyszínnel volt a probléma, és a társasággal.

Egy jó baráti társaság, egy jó házibuli, koncert, színház jó élményeket tud adni. Nem kell lerészegedni, nálunk van olyan a barátaink között, aki nem szokott inni egyáltalán. Attól még jól érzi magát, és van miről beszélgetnünk, nevetnünk később.

Élmenyekről maradsz le, amit bármilyen más programokból is meríthetsz, nem feltétlenül egy szórakozóhelyről, ami csak a lerészegedésről szól.

De ha te nem vágysz erre, inkább szeretsz otthon ülni, akkor ne menj. Nem hinném hogy később megbánnád.

2022. jan. 15. 07:55
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Üres szexből részeg ribikkel, másnaposságból , balhékból, drogokból stb
2022. jan. 15. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Ja még arról lemaradsz, hogy sok kis magàt nagynak gondoló takony egy kis helyen összepréselve ugrál mert táncolni nem tudnak+ nincs is rá hely
2022. jan. 15. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 Tehát semmiből.
2022. jan. 15. 11:29
 18/18 anonim válasza:
Nem.
2022. jan. 17. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!