Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem valamelyiküknél, vagy csak szórakoznak?

Figyelt kérdés
Két lány ososztálytársam folyton nyaggat, szünetekben és tanórákon amikor még nem volt karantén, hogy melyikőjüket dugnám meg. Amikor nemet mondok, mindig röhögnek, de ha igent mondok lebunkóznak, és 5 perc múlva megint megkérdik ugyan ezt. Egyébként meg élvezem és inkább mondok gyakrabban az eggyik lányra igent mert sexy ruhákat hord.
2020. jún. 8. 03:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. jún. 8. 03:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, csak szivatnak.
2020. jún. 8. 03:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol egyikre hol a masikra mindj igent.

Mond h ma Katihoz lenne kedved

Masnap Pirihez

2020. jún. 8. 05:58
 4/7 anonim válasza:
100%
Csak szórakoznak veled, jó bunkók. Igazából valószínűleg lúzernek tartanak.
2020. jún. 8. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak szórakoznak ne akarj többet, mert még jobban le fognak nézni és úgy se kapod meg
2020. jún. 8. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Többször volt hogy nem válaszoltam, nekik és amikor elegem lett többé nem válaszoltam a kérdésükre, hanem inkább hallgattam. Sokan mondtatok olyat , hogy szórakoznak csak, hát szerintem is, de nem vagyok benne 100% biztos
2020. jún. 9. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Biztos csak szórakoznak. Ha gimisek vagytok akkor szívás. A gimis csajok többsége seggfej. Tisztelet a kivételnek. Legalábbis ahova én jártam ott azok voltak. Nem akarlak elkeseríteni, de nállunk is voltak olyanok akik kipécéztek egy "kocka" vagy nem olyan népszerű srácot, vagy akit ők "nyominak" tartottak. Úgy csináltak vele mintha érdekelné őket, meg így "ugratták" ahogy téged. Aztán kinevették a többiekkel hogy mien naiv hogy azt hiszi van esélye.

Szerintem ne vedd komolyan és ne foglalkozz velük.

Ha nem vagytok jóban amúgy se igazán és már nagyon bosszantanak. Mond nekik, hogy "nem feküdnék le egyikőtökkel se, nekek is van ízlésem" még ha nem is gondolod komolyan. Lehet így megsértődnek, de legalább leszálnak a témáról szerintem.

2020. jún. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!