Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan csaj aki valamel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csaj aki valamelyikükkel kavart?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön a Szentgyörgyi Rómeó és a Katus Attila is. Bármelyikükkel lefeküdnék, úgy tudom nem házas egyik sem, ez azért lehet, hogy bármelyik csajt elkapják kötöttségek nélkül! Én benne lennék! Kérlek kort is írjatok! 26L

2017. nov. 26. 05:32
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Jó szar ízlésed van

De szerintem neked is csak a pénztárca vastagsága miatt jönnek be.

Egy alja wc pucolók lennének a Nyugatinál eszedbe nem jutna ez...

23L

2017. nov. 26. 06:21
 2/7 Ramone ***** válasza:
100%
Ne stresszeld magad kedves egyes tudjuk hogy kamuzik a kérdező... 26 éves fejjel egy nő lazán megtalálná a módját hogy találkozzon velük.. ez csak egy unatkozó kamasz aki kérdez
2017. nov. 26. 06:25
 3/7 anonim ***** válasza:
LoL
2017. nov. 26. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,múlt héten még A Shrek fejű Berkire hajtottál..
2017. nov. 26. 08:28
 5/7 anonim válasza:
En nem, de ismerek vkit, aki idén kavart Katussal :D
2017. nov. 26. 08:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a pasi aki igazán gyúr,és tényleg fel van építve szóba nem áll 1 olyan lánnyal aki nem jár fitnessbe vagy ilyesmibe,legalább is javuk.Mert a nők elvárják hogy 1 pasi gyúrjon,jól nézzen ki,de ők? Természetes szépség mi? na persze.Szóba nem állna veled 1 ik sem szerintem.
2017. nov. 26. 10:15
 7/7 János Gilján ***** válasza:

6-os, nincs igazad. Jómagam heti háromszor erőemelek, de mellette akrobatikázom és street workout-olok is. 178 centi vagyok és 79 kiló. A feleségem mindezek ellenére 149 centi magas és 48 kiló, teljesen átlagos külsejű pici nő, de mégis ő életem szerelme! :)

Ostobaság általánosítani, hogy minden gyúrós ilyen vagy olyan, mivel nem ismered mindegyiket.

Hogy jobban el tudj engem képzelni, ez vagyok én:

https://www.youtube.com/watch?v=MSbaWGJJ3m4

2017. nov. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!