Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ha egy csaj süket néma. Beindulok tőle szxuálisan, persze ha amúgy külsőre is bejön. Ez gáz?
Láttad Weisz Fannit, és beleszerettél, mi? ;)
Amúgy én már hallottam beszélni, szóval nem néma teljesen. Csak persze nem szeret nagyon ismeretlenek előtt, meg a hangja is kissé furcsa, érthető módon.
Weisz Fanni egy istennő és nagyon cuki is... De remélem belsőre is legalább ilyen aranyos :)
Persze nekem nincsenek ennyire magas igényeim, nem kell ennyire tökéletesnek lennie egy nőnek külsőre, az csak egy kellemes +.
Viszont Ő szerintem nem is néma, csakhát úgy nehéz lenne beszélni ha valaki siket (a kérdésben rosszul írtam ezt is), főleg ha születésétől...
Inkább furcsa
Vonzónak találni egy fogyatékosságot egy olyan szemmel nem látható hátrányt amire mindent lehet mondani csak azt nem hogy szexi
ezt amúgy hogy kell elképzelni hogy beindulsz tőle? pontosan mitől is? a tudattól hogy nem hall és nem tud beszélni? vagy mi?
Hat valóban furcs, de ahogy mondod...
A tudattil, hogy nem hall és nem tud beszélni. De egyébként jelnyelvet azt tanulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!