Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön ha egy csaj süket néma....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön ha egy csaj süket néma. Beindulok tőle szxuálisan, persze ha amúgy külsőre is bejön. Ez gáz?

Figyelt kérdés

2017. nov. 22. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Meglegyen mellé vak is, és lábai se legyenek, hogy könnyen ODA férj, nem?
2017. nov. 22. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem....
2017. nov. 22. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Láttad Weisz Fannit, és beleszerettél, mi? ;)

Amúgy én már hallottam beszélni, szóval nem néma teljesen. Csak persze nem szeret nagyon ismeretlenek előtt, meg a hangja is kissé furcsa, érthető módon.

2017. nov. 22. 16:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Weisz Fanni egy istennő és nagyon cuki is... De remélem belsőre is legalább ilyen aranyos :)

Persze nekem nincsenek ennyire magas igényeim, nem kell ennyire tökéletesnek lennie egy nőnek külsőre, az csak egy kellemes +.

Viszont Ő szerintem nem is néma, csakhát úgy nehéz lenne beszélni ha valaki siket (a kérdésben rosszul írtam ezt is), főleg ha születésétől...

2017. nov. 22. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább furcsa

Vonzónak találni egy fogyatékosságot egy olyan szemmel nem látható hátrányt amire mindent lehet mondani csak azt nem hogy szexi

ezt amúgy hogy kell elképzelni hogy beindulsz tőle? pontosan mitől is? a tudattól hogy nem hall és nem tud beszélni? vagy mi?

2017. nov. 22. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat valóban furcs, de ahogy mondod...

A tudattil, hogy nem hall és nem tud beszélni. De egyébként jelnyelvet azt tanulok...

2017. nov. 22. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért, régi és kicsi a teló...
2017. nov. 22. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem furcsa, ha a nejem csak egy napig csöndben lenne hálát adnék érte! XD
2017. nov. 22. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az meg, hogy nem hallaná amikor idegességemben ordítok az egyenesen szuper! Nincs vita utána. Nem hallja + nem tudja kommentálni a kirohanásaimat amivel csak még jobban felbassz agyilag ez fantasztikus lenne.
2017. nov. 22. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dugtam már süket csajt aki bevallása szerint leszbi ( volt) . Isteni volt. És utána a horkolásom sem zavarta ;)
2017. nov. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!