Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek volt már valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már valamilyen kalandotok (engem tegnap az esti vonaton leszopott egy csaj) tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 23:13
1 2
 1/20 RRR ***** válasza:
94%
engem a török vámos szopatott meg a határon,,,de nem esett jól:D
2017. nov. 20. 23:15
 2/20 anonim ***** válasza:
99%

Gyakorikerdesek.hu gyorstalpaló szótár.

Az eredeti szöveg:

“engem tegnap az esti vonaton leszopott egy csaj”

Lefordítva:

“tegnap láttam egy bomba csajt a vonaton és azóta arról fantáziálok, hogy milyen jó lett volna, ha lecummant a mosdóban, de még csak 13 éves vagyok, az arcom meg tiszta ragya, megszólítani sem merném”

2017. nov. 20. 23:17
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
kamugép.
2017. nov. 20. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha jóképű vagy akkor miért ne?
2017. nov. 20. 23:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Pedig így volt, aki meg nem hiszi el, az szimplán féltékeny.. :)
2017. nov. 20. 23:41
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Ügyes volt a lány?
2017. nov. 20. 23:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Eléggé.. :)
2017. nov. 21. 00:11
 8/20 anonim ***** válasza:
70%

Fene a gusztusod

Majdnem olyan undorito mint akik a játszotéren kefélnek aztán majd a gyerekek ott hjátszanak mindennap

Milyen erkölcs kell ahoz és igénytelenség hogy vonaton, wcn játszon vagy buszmegálloban dugjon nyaljon szopjon ujjazzon REDVÁSKEZEKKEL FUÁH

2017. nov. 21. 00:57
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen, pont pár napja megszopatott az ellenőr mikor ráíratta az aznapos bérletemre a 3 nap múlva lejáró ideiglenes diák sorszámát...
2017. nov. 21. 03:20
 10/20 anonim ***** válasza:
64%

Ha már kamuzol, írj életszerűbb sztorit kisfiam. Ha valakivel valami különleges erotikus dolog történik, azt onnan lehet felismerni, hogy legfeljebb a legjobb barátjának meséli el. Honnan tudom? Onnan hogy velem is történt már pár különleges szexuális dolog, te meg még túl fiatal vagy ahhoz, hogy iylenek történjenek veled.

Csá!

2017. nov. 21. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!