Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már valamilyen kalandotok (engem tegnap az esti vonaton leszopott egy csaj) tömegközlekedésen?
Gyakorikerdesek.hu gyorstalpaló szótár.
Az eredeti szöveg:
“engem tegnap az esti vonaton leszopott egy csaj”
Lefordítva:
“tegnap láttam egy bomba csajt a vonaton és azóta arról fantáziálok, hogy milyen jó lett volna, ha lecummant a mosdóban, de még csak 13 éves vagyok, az arcom meg tiszta ragya, megszólítani sem merném”
Fene a gusztusod
Majdnem olyan undorito mint akik a játszotéren kefélnek aztán majd a gyerekek ott hjátszanak mindennap
Milyen erkölcs kell ahoz és igénytelenség hogy vonaton, wcn játszon vagy buszmegálloban dugjon nyaljon szopjon ujjazzon REDVÁSKEZEKKEL FUÁH
Ha már kamuzol, írj életszerűbb sztorit kisfiam. Ha valakivel valami különleges erotikus dolog történik, azt onnan lehet felismerni, hogy legfeljebb a legjobb barátjának meséli el. Honnan tudom? Onnan hogy velem is történt már pár különleges szexuális dolog, te meg még túl fiatal vagy ahhoz, hogy iylenek történjenek veled.
Csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!