Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van ez? Okos emberek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez? Okos emberek segítség!

Figyelt kérdés

Hali!

A lényeg 16/L vagyok, a történet szempontjából igazából nem lényeges. A lényeg hogy van egy osztálytársam akinek amúgy van barátnője, de egy ideje már érzek egy szikrát, a fiú nem ilyen “fuck boy” szóval nem olyan szikráról beszélek. Es emiatt kezd vonzani ez a személy, kezdem megismerni meg ugye érzem ezt a szikra dolgot. Elég sok olyan megjegyzése van, ami esetleg jelenthet valamit, meg hasonlók, a barátnőmmel is joba van, viszont vele nem csinál sosem olyat mint velem, másnak érzem magát a szemében. Ez vajon csak nagyon jó barátság, vagy más is lehet?

2023. jan. 18. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

"A lényeg 16/L vagyok"

Tididííím

"Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

2023. jan. 18. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

1-es, szerintem te elvagy tévedve.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2023. jan. 18. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

2.

Eredetileg a felnőttbe volt kiírva ("mer' ott többen vannak"), csak áthelyezték - nagyon helyesen! -, szóval az eredeti szándék nem ez volt.

2023. jan. 18. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3. Elnézést, nem tudtam. Nekem már a Tini párkapcsolatokban jelent meg.

Kérdező, te meg oltsd el azt a szikrát, a srácnak barátnője van, szóval nem kéne beképzelni dolgokat.

Majd, ha szingli lesz és reméljük nem miattad, akkor vissza lehet térni erre a történtre, ha még akkor egyáltalán aktuális lesz.

2023. jan. 18. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
"akinek amúgy van barátnője" - Addig ne gondolkodj ezen, ameddig nem szakít.
2023. jan. 18. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
csak barátság
2023. jan. 19. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hajts rá. Ha bi vagy, akkor hajts rá a mostani szerelmére is. ^^
2023. jan. 23. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki akaratlanul is akár, és azért mennek ezek a beszólások, amik mással nem. Pikánsá akarja tenni magának az élményt, hogy veled van.

Ez nem igazán jelent sok mindent azon túl, hogy az a szikra benne is van, csak "foglalt vagyok" verzióban.

2023. jan. 23. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!