Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Okos emberek segítség!
Hali!
A lényeg 16/L vagyok, a történet szempontjából igazából nem lényeges. A lényeg hogy van egy osztálytársam akinek amúgy van barátnője, de egy ideje már érzek egy szikrát, a fiú nem ilyen “fuck boy” szóval nem olyan szikráról beszélek. Es emiatt kezd vonzani ez a személy, kezdem megismerni meg ugye érzem ezt a szikra dolgot. Elég sok olyan megjegyzése van, ami esetleg jelenthet valamit, meg hasonlók, a barátnőmmel is joba van, viszont vele nem csinál sosem olyat mint velem, másnak érzem magát a szemében. Ez vajon csak nagyon jó barátság, vagy más is lehet?
"A lényeg 16/L vagyok"
Tididííím
"Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
1-es, szerintem te elvagy tévedve.
Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.
Eredetileg a felnőttbe volt kiírva ("mer' ott többen vannak"), csak áthelyezték - nagyon helyesen! -, szóval az eredeti szándék nem ez volt.
3. Elnézést, nem tudtam. Nekem már a Tini párkapcsolatokban jelent meg.
Kérdező, te meg oltsd el azt a szikrát, a srácnak barátnője van, szóval nem kéne beképzelni dolgokat.
Majd, ha szingli lesz és reméljük nem miattad, akkor vissza lehet térni erre a történtre, ha még akkor egyáltalán aktuális lesz.
Szerintem tetszel neki akaratlanul is akár, és azért mennek ezek a beszólások, amik mással nem. Pikánsá akarja tenni magának az élményt, hogy veled van.
Ez nem igazán jelent sok mindent azon túl, hogy az a szikra benne is van, csak "foglalt vagyok" verzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!